Zvezdaši najavljuju ''gaženje'' Reala, uz moćnu poruku za ASVEL! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.11.2020.
23:02
Izvor: Sportske.net

Bilo je i kritika tokom prvog poluvremena, ali u nastavku je sve došlo na svoje mesto.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras kao gosti ekipu francuskog ASVEL-a sa 89-68 i napravili sjajnu uvertiru za duel sa Real Madridom u petak u Beogradu.

Blistali su Lojd i Volden u napadu, zajedno su postigli 49 poena (29+20), ali i Zvezdina odbrana je impresionirala u drugom poluvremenu.

Sve to ostvareno je bez pomoći Džonija O'Brajanta, koji će nastupiti protiv Reala, pa se navijači Crvene zvezde nadaju još jednoj odličnoj partiji i protiv evropskog velikana koji ove sezone nije najbolje startovao u Evroligi.

Doduše, još uvek ima dilema oko uloge O'Brajanta u ekipi Crvene zvezde, ima onih koji sumnjaju u njega, ali drugi su uvereni da će uskoro pokazati kakvo je pojačanje Zvezda dovela.

U prilogu smo izdvojili neke od njihovih komentara, a jedna od poruka večerašnjem rivalu tiče se i najavljene A licence koju ASVEL navodno treba da dobije...
-
baner
-
- - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Friday, 13.11.2020
11:53

Samo Timskim Radom do Pobede💪💪💪💪💪

avatar
Wilt 100+
Thursday, 12.11.2020
09:57

Ne treba stvarati neku lažnu euforiju, real jeste imao krizu na početku sezone ali mislim da su to prevazišli. Pošto su oni uvek među 4 ekipe u EL Zvezda bi trebalo da ima vrhunski dan i da čeka svoju šansu. Obrajant je vrhunski igrač u oba pravca ali je vidno da ekipa igra bolje bez njega što se i pokazalo u Lionu. Ročesti je na 50 % svojih mogućnosti dok se Teri još uvek traži u napadu.

avatar
elixx.me
Thursday, 12.11.2020
01:13

"Neka Asvel sad dobije A licencu ako ih nije sramota"

- Nesto mi ova izjava poznata , ne znam odakle