Zvezdaši, strpite se, Simonović otkrio kada će Zvezda biti ona prava!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.10.2021.
00:06
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Neokečivano lak poraz Zvezde, koji su uzroci?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je u petom kolu Evrolige poražena od nemačke Albe sa 78:63, što je treći neuspeh crveno-belih u prvih pet mečeva.

Ali, dok je protiv Fenerbahčea i CSKA rezultatski bila u igri do samog kraja, večeras je pitanje pobednika mnogo ranije rešeno.

Jasno je da je ekipu Dejana Radonjića, uz brojne probleme sa povredama, dodatno uzdrmalo odsustvo Nikole Ivanovića koji ima problema sa virusom, a posle meča je i Marko Simonović taj detalj izdvojio kao veoma bitan za ishod meča.

''On je jako bitan za naš sistem i to se odmah osetilo na rezultat. Mnogo je teško igrati kad vam jedan od glavnih kreatora bude van ekipe. Činjenica je da se još uvek tražimo, cela ekipa, pokušavamo da nađemo tu hemiju, ne mislim drugarski jer to ovde nije nikakav problem, nego na terenu. Svaki od nas treba da pronađe svoju ulogu i sigurno da za to treba još vremena bez obzira na to što smo svi već igrali zajedno'', objašnjava Simonović, a prenosi ''Telegraf''.

Ali, bez obzira na sve probleme, Simonović ne sumnja da će Crvena zvezda zablistati onda kada to bude najvažnije.

''Na dva dana igramo, sutra već putujemo, prekosutra igramo, pa nazad. Nije to nimalo lako, jedan ili dva igrača ispadne iz rotacije i odmah ispadne haos. Evo, juče smo imali prvi put nekih 14 igrača na treningu, bila je gužva, neobična situacija za nas najiskrenije - i onda se desi taj hendikep sa Nikolom. Teška će biti sezona, tek je i počela, pre 20 dana. Sad i ne treba da igramo najbolju košarku, tek tamo posle Nove godine se očekuje najbolje od nas'', poručio je Simonović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke