Zvezdaši uglas - Sudije nisu krive zbog poraza u Nišu, ali ko jeste? (TVITOVI)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.02.2020.
23:49
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" izgubili od Partizana nakon produžetaka.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde bili su na pragu preokreta u finalu Kupa Radivoja Koraća, ali je Partizan ipak slavio nakon produžetaka.

Ponadali su se navijači "crveno-belih" da će izabranici Dragana Šakote nastaviti sa prilično dobrom partijom iz poslednje četvrtine i u produžetku, međutim to se nije desilo.

Zvezdaši će teško prežaliti meč u kojem su čak mogli i do pobede, a mnogi smatraju da je vreme za velike promene u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 17.02.2020
09:48

Погрешно сте интерпретирали мудросере са твитера. Не кажу да судије нису криве, већ да смо и сами криви јер смо имали меч у својим рукама.

avatar
svojnasvome
Monday, 17.02.2020
01:28

Partizan vas je u prve tri stalno vracao u zivot sa svojim gluposti a...tipa odbrana nakon dve trojke Zagorca gde ostavlja samog Dzenkinsa a potom opet isto radi Mozli i pravi faul za tri....oba puta se vraćaju sa 6 na 3 minusa. ..ovi sto krive sudije, u situaciji kad imaju +5 i do kraja 15 sekundi su samim tim kazali koliko se razumeju u kosarku! Smesni ste

avatar
MilošPB
Monday, 17.02.2020
01:25

Каква селекција твитова, све да се оправда очигледна крађа која се понавља.

avatar
Petar Petar
Monday, 17.02.2020
01:13

Ne kapiram o kakvim vi sudijama pricate? Znaci isti ti ljudi vas drze u igri 30 minuta, naprave vam razliku i onda kad pocnu da sviraju posteno opet oni krivi. Pa dobili ste bar sedam bacanja a da ni sami sami ne znate zasto. Rasonu su svirnuti faulovi ja ne znam zbog cega, ako je neko video koji je razlog za njegove faulove neka mi napise. Onda mu dva polaganja uz tri faula nad njim nista ne sude. daju Lazicu faul posle pogodjene trojke Brauna za sta konkretno? Ko ga je pipnuo da odleti deset metara? I to Lazic radi stalno i stalno mu se daju faulovi. Dalje, Stimac u par situacija kampuje u reketu, znaci ne pet sekundi, nego pola napada. Daju mu se faulovi kad uopste nije u poziciji da uhvati loptu za obostrano guranje i onda kao slag na tortu sviraju mu faul kada ga nije napravio a bi poslali Mozlija na bacanja i zaustavili vreme. Smesno. I to sve isti sudija radi. I pored svega toga ja nikad ne bih rekao da smo izgubili zbog sudija i pored toga sto vam drze glavu iznad vode u toku cele utakmice. Znaci, jedini i iskljucivi krivci sto Partizan ovu utakmicu nije zavrsio u regularnom vremenu sa deset razlike su neki igraci Partizana, da ne imenujem sada ipak smo pobedili.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
00:56

Iskreno, jesu sudije grešile i to mnogo, ali sve u korist FMP-a i tokom cele utakmice ga držali u rezultatskom egalu. Šokota ostani! Čekamo saopštenje ili gostovanje i to na TV Srećna :D

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 17.02.2020
00:52

Ma ne neee,nije sudija kriv ne :)