Zvezdi 'zeleno svetlo' - Sa "Delijama" na Galatu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.01.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova procenilo je da nema razloga da Crvena zvezda Telekom duel sa Galatasarajem igra pred praznim tribinama što znači da će crveno-beli ugostiti vicešampiona Turske pred punom dvoranom ukoliko Evroliga ne odluči drugačije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Utakmica trećeg kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja najverovatnije će biti odigrana uz prisustvo publike!

Tragedija koja se dogodila pred susret dva tima u Istanbulu, igranim u okviru prve runde takmičenja, dovela je do toga da predstojeći meč bude proglašen utakmicom visokog bezbednosnog rizika.

Srpska policija je prethodnih dana vagala i sagledala sve bezbednosne aspekte utakmice da bi na kraju odlučila da Crvenoj zvezdi Telekom da 'zeleno svetlo' za organizaciju utakmice uz prisustvo navijača!

To znači da se na konačnu odluku o odigravanju pomenute utakmice uz prisustvo navijača čeka još samo stav Evrolige koja je u prethodnom periodu razmišljala o mogućnosti da se meč igra iza zatvorenih vrata.

Podsećamo da je prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović uoči početka TOP 16 faze izjavio da nema razloga da se utakmica igra pred praznim tribinama jer veruje da je njegov klub spreman za besprekornu organizaciju duela sa Galatasarajem.

Svima je poznato da je do ovakve situacije došlo zbog ubistva koje je jedan od navijača Galatasaraja počinio 21. novembra u Istanbulu kada je tragično stradao Marko Ivković.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Galatasaraj biće odigrana 16. januara a sada samo od Evrolige zavisi da li će "Delijama" biti omogućeno da prisustvuju susretu dva tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke