Zvezdin Bodiroga? Kad je važno, ne drhti mu ruka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.05.2021.
12:59
Izvor: Novosti.rs

Napravio je sjajnu uvertiru za finale.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivom pobedom u majstorici eliminisali Igokeu i plasirali se u finale plej-ofa ABA lige, gde će se za titulu boriti sa ekipom podgoričke Budućnosti.

Najzaslužniji za takav epilog u meču odluke protiv Igokee bio je Dejan Davidovac, kome nije prvi put da preuzme glavnu ulogu kada je najvažnije, na to je već navikao navijače Crvene zvezde.

U iščekivanju finala, Davidovac je o prethodnoj utakmici govorio za ''Novosti'' i tom prilikom objasnio kako je tako smiren kada se ''lomi'' meč.

''Ne preuzimam odgovornost u smislu 'daj mi loptu, pa ću ja da dam koš'. To nekako krene samo od sebe. Trudiš se da zadržiš fokus, to su teške utakmice koje niko ne može sam da dobije. Ne razmišljam na način "sad ću da ubacim toliko poena, da skočim 30 puta". Igram onako kako znam i umem, mogao sam sve da promašim i opet bih uradio isto. Ništa ne bih menjao. Nikad nisam igrao pod nekim pritiskom, stresom. Ne trese mi se ruka, što jeste dobra stvar. Postojala je doza pritiska, ne mog ličnog, jer smo morali da pobedimo'', istakao je Davidovac.

Ima onih koji ga porede i sa slavnim zemljakom Dejanom Bodirogom, ali Davidovac ne želi da pada u bilo kakvu vrstu euforije.

''Lepo zvuči, ali je takvo poređenje nerealno. Jedino što nas spaja su imena i grad u kojem smo rođeni'', naglasio je Davidovac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke