Zvezdin centarski tandem neće o Kupu, već samo o Efesu!

Autor: Beta Beta
sreda 24.02.2016.
14:39
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes rekao je danas da će njegova ekipa neuspeh na Kupu Radivoja Koraća pokušati da iskoristi kao motivaciju za predstojeću utakmicu protiv Efesa u Evroligi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde, posle eliminacije u polufinalu Kupa Radivoja Koraća prošlog vikenda, u petak u Vršcu igraju protiv Efesa, utakmicu osmog gola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige.

"Nemamo vremena da se bavimo Kupom, da tugujemo. Svi znamo šta se desilo i pokušaćemo da reagujemo na pravi način. Svi smo porfesionalci i moramo da se koncentrišemo na Efes. U prvoj utakmici smo videli da su dobar evroligaški tim, ali i da možemo da igramo protiv njih", rekao je Cirbes novinarima u Beogradu.

Meč se igra u vršačkoj hali "Milenijum" zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić".

"Očekujem punu halu, ne mislim da će biti loše što igramo u Vršcu. Navijači će biti uz nas, kao što su i u Beogradu", naveo je Cirbes.

Košarkaš Zvezde Vladimir Štimac
rekao je da će se crveno-beli imati dovoljno vremena da se priviknu na halu u Vršcu i dodao da to što ne igraju u Beogradu neće biti problem.

"Za mnoge od nas neće biti neobično, jer smo igrali tamo... Neki su igrali u Hemofarmu, neki su igrali tamo 100 puta sa Zvezdom, neki trenirali s reprezentacijom...

Mislim da neće biti velike razlike. Ključ uspeha je da budemo koncetntrisani, da damo sve od sebe, da slušamo trenera i da se spremimo taktički dobro, jer je Efes sjajna ekipa predvođena sjajnim trenerom",
rekao je Štimac.

Zvezda nije uspela da odbrani Kup Radivoja Koraća u Nišu, pošto je u polufinalu izgubila od Partizana, ali Štimac nije želeo da se vraća to.

"Nemam komentar o Kupu, pričam samo o Efesu... Gledamo sledeću utakmicu, gledamo da to pobedimo, ne treba se vraćati na ono što je prošlo", dodao je Štimac.

Utakmica između Zvezde i Efesa igra se u petak od 20.00 u Vršcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke