Zvezda u Areni juri sva četiri trofeja! Usvojen i budžet, uskoro nova uprava...

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.07.2023.
18:30
Izvor: Sportske.net

Održana redovna sednica Skupštine Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvena zvezda održala je redovnu sednicu Skupštine kluba, kojoj je prisustvovalo 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od osam tačaka.

Predsednik kluba Nebojša Čović informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-2024…

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi  prvog tima, a to je osvajanje trofeja u sva četiri takmičenja u sezoni 2023-2024.

Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će Crvena zvezda učiniti povodom novonastale situacije u AdmiralBet ABA ligi čija je Crvena zvezda jedan od suvlasnika.

Sve utakmice Zvezde igraće će se u narednoj sezoni u Beogradskoj Areni, a prodaja sezonskih karata startuje početkom septembra.

Članovi su informisani i o svakodnevnim aktivnostima kluba pred početak nove sezone, poput plana priprema, odigravanja utakmica na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima.

Redovna sednica okončana je pitanjima članova Skupštine kluba, a nova redovna sednica održaće se početkom jeseni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke