Zvezdin heroj bez poena - Lazićeva odbrana iz udžbenika u Milanu!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 11.01.2024.
23:16
Izvor: Sportske.net

Fenomenalna partija.

Split - Ivica Cavka
Split - Ivica Cavka

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras ekipu Armanija u Milanu sa 76:62 i upisali veliki trijumf u 21. kolu Evrolige.

Crveno-beli su posle teškog poraza od Asvela pre samo dva dana pokazali potpuno drugačije lice i fantastičnom igrom, pre svega u odbrani, stigli do velikog trijumfa na teškom gostovanju, tako upisali devetu pobedu u takmičenju i sačuvali šanse da se plasiraju u doigravanje.

Nakon utakmice trener crveno-belih Janis Sferopulosposebno je istakao kapitena Branka Lazića kao ključnog igrača za slavlje srpskog šampiona večeras.

Posebno je zanimljivo što Lazić protiv Armanija nije ubacio ni poen za nešto više od 20 minuta provedenih na parketu, čak nije uputio ni šut, ali je svejedno dao ogroman doprinos, što se kroz statistiku ne može videti.

Ono što je večeras odigrao Lazić u odbrani bilo je za udžbenike. Uspeo je Zvezdin kapiten da sačuva bekove Armanija, uključujući i doskorašnjeg saigrača Šabaza Nejpira koji je odigrao katastrofalnu utakmicu, ali i ne samo to. Lazić se sjajno snašao i na preuzimanjima i uspeo da se izbori i sa visokim igračima Armanija.

Dakle, čuvao je sve i sačuvao Zvezdinu pobedu večeras.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke