Zvezdin video dva sata pred novi "večiti derbi" - Sakupljene sve sudijske greške na štetu crveno-belih!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 05.06.2024.
17:58
Izvor: Sportske.net

Pitaju se kako su uopšte pobedili.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvene zvezda postavio je video sa greškama sudija na njen račun u prvoj utakmici finalane serije AdmiralBet Superlige Srbije protiv Partizana.

Crveno-beli su ovaj video uz dodatno saopštenje postavili samo dva sata pred početak druge utakmice čije je Partizan domaćin večeras u "Beogradskoj areni" želeći da ukažu na sve, po njihovom mišljenju, sudijske propuste koji su negativno uticale na ekipu Janisa Sferopulosa.

Zvezdino saopštenje prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda je uvek govorio činjenicama, i uvek će skretati pažnju na anomalije koje primećuje. Naš klub je izuzetno nezadovoljan suđenjem koje je prvi tim KK Crvena zvezda imao u ponedeljak uveče kao domaćin prve finalne utakmice Superlige Srbije.

U videu koji možete pogledati ispod nalazi se veliki broj dokumentovanih grešaka na račun našeg tima, koji nam daju za pravo da smatramo da smo teško oštećeni i da se zapitamo – „Kako smo uopšte pobedili u prvoj utakmici“? Iz svega navedenog KK Crvena zvezda Meridianbet traži i zahteva normalne uslove za odigravanje utakmice u sredu u Beogradskoj Areni, počev od terena i sudijskog kriterijuma, kao i sankcionisanje svake vrste pritiska kome su srpske sudije izložene već mesecima unazad!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ynwa!!
Wednesday, 05.06.2024
19:10

Hahahaha…ovi su nacisto prsli, ne veruju ni sami u ovaj video al ajde da napravimo pritisak na sudije i da javnost misli kako je zvezda pokradena, ostecena…da nije smesno bilo bi zalosno!!😂😂

avatar
Pjer
Wednesday, 05.06.2024
18:31

Ko o čemu kurva o poštenju