Zvezdina lekcija Zadru i sve bliže prvo mesto!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 11.02.2024.
20:39
Izvor: Sportske.net

Neverovatna partija crveno-belih!

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Još jedna pobeda Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi, ekipa Janisa Sferopulosa je zaboravila poraze od Budućnosti i Žalgirisa, pa je večeras preslišala Zadar rezultatom 93:54!

Zadru ništa nije išlo kako su planirali u Beogradu. 

Crvena zvezda je odmah na krilima sjajnog Jaga dos Santosa uspela da stigne do dvocifrene prednosti, Luka Božić je bio jedini raspoložen u Zadru, ali nije mogao mnogo protiv skoro svih raspoloženih na drugoj strani. 

Prednost je samo rasla, Lazarević je bio odličan u finišu prvog poluvremena, hvatao je ofanzivni skok, pogodio trojku, a neverovatno zvuči i podatak da su se svi košarkaši Crvene zvezde upisali u strelce već na dva minuta do kraja prvog poluvremena. 

Impresivno, Zvezda je na poluvremenu imala 53:22!

Naravno, crveno-beli su spustili gas posle +42 na startu treće deonice, a Zadar je uspeo da serijom 11:0 donekle i svede razliku na manje potresnu po njih. 

Dešavale su se i početničke greške košarkaša Zadra večeras, izgubljene lopte su se dešavale i u poslednjoj deonici, pa je prednost domaćina ponovo narasla i do +40 posle trojke Smarta. 

U Zadru 16 poena za Božića, jedini je bio dvocifren u svom timu. Kod Zvezde Smart 15, Jago 13, Bolomboj 11, Mitrović 10 i Lazarević po 10, Davidovac i Nedović po 8...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke