Zvezdina pojačanja na čekanju dok Radonjić ne "preseče"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.06.2016.
22:16
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom još uvek ne razmatra pitanja vezana za pojačanja igračkog kadra pošto je prioritet u datom momentu dogovor oko nastavka saradnje sa Dejanom Radonjićem.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije daleko je od dovođenja novih igrača iako se u petak pojavila informacija koju su plasirali strani mediji, a ticala se prelaska Edvina Džeksona u redove Crvene zvezde Telekom.

Francuski internacionalac zaista je doputovao u Beograd ali razlog njegovog dolaska leži u činjenici da "Trikolori" u subotu uveče igraju protiv selekcije Srbije prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za olimpijske kvalifikacione turnire.

Jedan od razloga što se na Malom Kalemegdanu u datom momentu ne razmatraju pitanja vezana za jačanje ekipe jeste i to što nije sasvim jasno da li Dejan Radonjić ostaje u Zvezdi.

Trener koji je ostvario najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde Telekom ima veliki broj inostranih ponuda i nije tajna da je odbio Laboral Kuću koja ga je želela nakon rastanka sa Velimirom Perasovićem.

Situacija je takva da Dejan Radonjić ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom Telekom i klub ga želi na svojoj klupi i naredne sezone, ali će se o tome razgovarati narednih dana.

Crnogorski stručnjak se nalazi na raskrsnici posle tri sjajne sezone u Crvenoj zvezdi Telekom i nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko odluči da se ovog leta započne internacionalnu karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 25.06.2016
04:51
avatar
Friday, 24.06.2016
23:21

a prioritet je da uzme pare od drzave za pojacanja ,da mu nije nestalo novaca sto je pokrao na Kosovu :D?

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 25.06.2016
00:23

Pokrali od vas licno. :) Vi sirotinja, jadni, nemate para, sve smo vam uzeli. Cek, a kako onda imate 6 stranaca ? Je l' oni iz ljubavi igraju ? :)

avatar
Don.Mile
Saturday, 25.06.2016
10:15

sta ti covece pises to je dno dna , jos se i hvalis i sprdas sa tim cinjenicama jer ne znas sta ces od neneznanja i besa , ko zna kakav je tvoj zivot , verovatno izlupan ko' stara kanta cim pises takve stvari ... zalosno ...

avatar
La Joya
Friday, 24.06.2016
22:30

Nije strasno i ako ode, tu je Sale Obradovic, veliki zvezdas, delije ga vole, bio bi i vise nego dobra zamena za Radonju.