Zvezdina strepnja pred Monako, još jedan igrač povređen!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.10.2021.
16:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Vajt i Ivanović su odranije odsutni.

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas, pred ovonedeljeno duplo kolo u Evroligi, da nema mnogo prostora za "velike zahvate" i dodao da je Nikola Kalinić pod znakom pitanja zbog lakše povrede.

"Ovaj ciklus je vrlo zahtevan, od Albe putovanje u Bar, danas nas očekuje novi put, sutra posle utakmice ponovo. Ritam je takav da iziskuje da koristimo slobodno vreme najbolje što možemo. Nema tu prostora za neke velike zahvate, već da skupimo snage i napravimo pripremu za mečeve koji slede", rekao je Radonjić, prenosi klub.

Košarkaše Crvene zvezde ove nedelje očekuje duplo kolo Evrolige, prvo će sutra gostovati Monaku, dok će u četvrtak gostovati Milanu.

"Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem novih igrača dali su jasan znak da je dobar tim nadogradjen i da postoji kvalitet za dobar rezultat", rekao je Radonjić.

"Dosta su pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, individualno su jaki, Majk Džejms je jedan od najboljih individualca u ligi, atletski dobara ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku", dodao je on.

Trener Zvezde je rekao da je Nikola Ivanović u izolaciji, da je Aron Vajt u svom programu oporavka, dok je Nikola Kalinić doživeo lakšu povredu i pod znakom je pitanja je sutrašnji meč.

Košarkaš Zvezde Aleksa Uskoković je naveo da njegovu ekipu očekuje neugodna utakmica protiv Monaka.

"Mnogo trče, potrebno je da energetski budemo na potrebnom nivou i da porbamo da se nadigravamo. Očekujem da odigramo dobar meč", rekao je Uskoković.

Po njegovim rečima, najveća opasnost preti od Majka Džejmsa i Vila Tomasa.

"Džejms je igrač koji sam može da pobedi i dobije utakmicu. Fokus je da probamo da ga branimo i da se dobrom odbranom i lakim poenima nametnemo u ovoj utakmici. Biće teško, ali idemo da odigramo dobar meč", rekao plejmejker Zvezde.

Utakmica izmedju Monaka i Crvene zvezde igra sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke