Zvezdini košarkaši analizirali uzroke poraza, ovo su zaključci

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.01.2019.
23:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Filip Čović i Ognjen Dobrić izneli svoja mišljenja po završetku meča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti


Plejmejker Filip Čović je posle meča u razgovoru sa novinarima naglasio da je protiv tako kvalitetnih rivala nedopustivo da se ne igra na najvišem nivou svih 40 minuta,

''Ne možete protiv ovakvih protivnika igrati 20, 25, 30 minuta, morate da igrati svih 40 skoncentrisano, kako smo se dogovorili, kako smo pričali, kako smo se pripremali.

Da dodam nije dovoljno ni da igrate 39 minuta dobro protiv ovakvih ekipa. Imali smo puno grešaka u svim segmentima igre, napadu i u dobrani, veliki faktor je 17 izgubljenih lopti, ali bilo je mnogo stvari koje nismo dobro radili, pogotovo za ovakav meč'', kritičan je Čović.

Slično razmišlja i Ognjen Dobrić, koji je večeras posle Stratosa Perperoglua bio Zvezdin najefikasniji igrač.

''Loše otvaranje utakmice je razlog ovog poraza, Unikaha je dobra ekipa, znali su da odbiju i nalet. Imali smo smanjenu rotaciju na poziciji centra, nije bilo Cirbesa, u rotaciji smo imali Odža i Ristića, a svaki igrač u ovom timu je važan. Ponavljam, odigrali smo loše prvo poluvreme, posle smo zaigrali kako znamo, ali taj početak je odlučio", istakao je Dobrić.

OVDE možete da vidite i utiske trenera Crvene zvezde Milana Tomića.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 09.01.2019
12:10

Nema tu sta da se analizira jer svakome je jasno da se onako utakmica ne sme otvoriti. Prvo poluvreme, a pogotovo prva cetvrtina je bila katastrofa.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 09.01.2019
08:15

Axa znaci p odigrali ste lose na startu a onda ste imali dobar period gde oni nisu odigrali lose nego nisi mogli sa vama, jel ako?