Zvezdini navijači slave "uz bensedin"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.02.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Nisu se nadali navijači Crvene zvezde da će posle četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća slaviti kao da je osvojen trofej...

KSS
KSS

Povezane vesti

Uspela je Crvena zvezda mt:s da opravda ulogu favorita na startu Kupa Radivoja Koraća, ali je do plasmana u polufinale stigla posle mnogo muke.

Tek u završnici susreta sa Dinamikom crveno-beli su okrenuli stvari u svoju korist, pa će se u subotu sa Megom boriti za plasman u još jedno finale.

Navijači su već na poluvremenu "grickali nokte", stresa nisu bili pošteđeni ni u nastavku meča, pa posle svega ne čudi što se na tviteru mogu pronaći mnogi zanimljivi komentari.

Pristalice Crvene zvezde mt:s svesne su da ne bi bilo nezasluženo da je Dinamik dobio, mnogi su zahvalni Beslaću na namernom faulu koji je prelomio meč, a dobar deo navijača upire prstom u Maika Cirbesa, Džoa Reglenda i Milana Tomića.

Na kraju se slavi pobeda, ali će nekima trebati bensedin da lakše utonu u san.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 16.02.2019
00:51

Otkud Dinamik grobarska filijala? Partizan ima filijalu i to nije Dinamik. Ovima kako neko pruzi otpor odmah nasa filijala. Sto se tice utakmice, ovo nista ne znaci. I dalje je Zvezda najveci favorit da osvoji, mada bez Odzoa i Fajea jesu malo "tanji". Zvezda je veceras bila zrela za ispadanje, ali od sutra je to potpuno druga prica. Tesko da mogu u nizu odigrati ovako lose utakmice. Mislim, ja bih voleo, ali nije realno ipak su dobra ekipa.

avatar
svojnasvome
Saturday, 16.02.2019
09:58

Toliko o njihovoj upucenosti! Mladost je filijala, Dinamik je imao ucesce preko predsednika u upravi kluba I kako Ima partizanovih tako ima I zvezdinih bivsih u Dinamiku.....ne sme se pruziti otpor njima jer odmah nije normalno da je neko pokusao da igra!....mislim sta reci za fmp gde imamo dva kluba istog vlasnika tj dva kluba koja su jedan igraju isto takmicenje.....gde je tu regularnost....to naravno njima ne smeta, to je normalno jer normalno je samo kad ini otimaju I kad su oni prvi a sve ostalo je prevara!!!!!!!