Zvezdino NOVO saopštenje zbog Kuzmića: "Ohrabrujuće, ali i dalje ozbiljno!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 14.07.2019.
18:50
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts se oglasila na svom zvaničnom sajtu povodom stanja Ognjena Kuzmića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je objavila na svom zvaničnom sajtu saopštenje oko trenutnog stanja Ognjena Kuzmića, centra ovog kluba koji je jutros oko 5 časova imao saobraćajnu nesreću.

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banja Luke helikopterom.

Stanje našeg igrača je ozbiljno,  a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke,  na iskazanoj  brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.

KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju Ognjena Kuzmića.

Ujedno KK Crvena zvezda mts najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i košarkaš našeg kluba
", piše na sajtu ovog kluba.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 15.07.2019
08:08

Кузмара, држи се! Победићеш!

avatar
papirnica
Monday, 15.07.2019
06:08

Sramota a niko ne piše da je za malo ubio dva čoveka