Zvezdinoj seriji došao je kraj!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.02.2015.
18:55
Izvor: Sportske.net

Posle 20 uzastopnih pobeda u ABA ligi, Crvena zvezda Telekom večeras poraženba na gostovanju Krki u Novom Mestu!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle bolnog poraza od Žalgirisa u Evroligi, ekipa Dejana Radonjića savladana i večeras u 21. kolu ABA lige, protiv Krke u Novom Mestu - 77:67!

Ekipa Aleksandra Džikića je već u prvoj četvrtini najavila iznenađenje, pošto je odlično odigrala taj deo igre i povela sa čak 12 poena razlike - 25:13.

Zvezda je tako, kao i protiv Žalgirisa, došla u situaciju da konstantno juri rezultat, a njihovu nervozu su domaći igrači još više uvećavali, sigurnom igrom svih 40 minuta.

Najefikasniji u Zvezdi večeras je bio Čarls Dženkins sa 13 poena, jedan manje upisao je Markus Vilijams, dok su Jaka Blažič i Nikola Kalinić postigli po 10.

Krku je do pobede predvodio iskusni Jasmin Hukić sa 20 poena, odlični su bili i Kristofer Buker i Malkom Armsted sa po 18.

Naravno, ekipa Dejana Radonjića je odavno osigurala prvo mesto pred plej-of, pa ovaj poraz ne bi trebalo da ih ozbiljnije uzdrma, ali je svakako još jedan pokazatelj da su crveno-beli ponovo u padu forme.

Krka se ovim trijumfom izjednačila sa Olimpijom na deobi petog mesta sa 11 pobeda i 10 poraza.

Zvezdu u petak očekuje gostovanje Panatinaikosu u Evroligi, a potom će se u ponedeljak sastati sa Cedevitom u Beogradu u derbiju 22. kola ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak