U Gornjem Milanovcu dodeljene nagrade za najboljeg sportistu

Autor: Beta Beta
nedelja 27.12.2015.
11:38
Izvor: Beta

Za najboljeg sportistu u ovoj godini u rudničko-takovskom kraju proglašen je kuglaš "Metalca" Uroš Jagličić, a za sportistkinju Ivana Jeremić odbojkašica "Takova".

Povezane vesti

Jagličić je bio član reprezentaticije Srbije u kuglanju koja je osvojila srebrnu medalju na juniorskom prvenstvu sveta koje je održano u Hrvatskoj i zlatnu na seniorskom svetskom prvenstvu koje je održano u Nemačkoj.

Ivana Jeremić je u dresu Odbojkaškog kluba "Takovo - Zvezda Helios" najviše doprinela da ta ekipa osvoji šesto mesto u Prvoj ligi Srbije.

Nagradu za životno delo u oblasti sporta dobio je Radojica Dragojlović (71). On je nagradjen za poseban doprinos u razvoju fudbala, a bio je i savezni fudbalski sudija od 1988. do 1993. godine.

Za najboljeg profesora fizičke kulture proglašen je Miloljub Ristanović koji 38 godina radi u Osnovnoj školi u Pranjanima na Suvoboru, čiji učenici postižu najbolje rezultate u atletici i fudbalu.

Za najbolju sportsku organizaciju proglašen je Fudbalski klub "Metalac" član Sper lige Srbije, a najbolja mesna zajednica je selo Brezna na Suvoboru.

Uručujući priznanja predsednik opštine Milisav Mirković je rekao da će lokalna samouprava stalno raditi na izgradnji novih sportskih terena i stvaranju uslova da se što više mladih uključi u sport.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.