A ko bi drugi bio ključan za povratak Ronalda u Junajted

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.09.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Portugalac je debitovao sa dva pogotka.

Manchester United
Manchester United

Povezane vesti

Legendarni strateg Mančester junajteda ser Aleks Ferguson rekao je da je uticao u odluci kluba, ali i Kristijana Ronalda prilikom Portugalčevog povrataka na "Old Traford".

Od trenutka kada je bilo jasno da Ronaldo neće nastaviti svoju karijeru u Juventusu, pojavilo se intersovanje Mančester sitija. Pep Gvardiola ga je silno želeo, ali u jednom momentu pojavio se Mančester junajted i već u sledećem, Ronaldo je potpisao za "crvene đavole".

Prisećao se potom jedan od najboljih igrača u istoriji ove igre prvog dolaska u Mančester junajted istakvši da mu je ser Aleks Ferguson, koji ga je i doveo, poput oca. Škotlanđanin je ponovo imao svoju ulogu u povratku Ronalda na "Old Traford", što je otkrio u razgovoru za "Viaplay".

"Mnogi su uradili svoj deo posla i ja sam, znajući da Kristijano želi da se vrati. To je svakako uzbudljivo i olakšavajuće, jer nisam mogao da ga zamislim u dresu Mančester sitija. Niko to nije mogao uraditi. Stoga smo preuzeli potrebne korake kako bi on došao kod nas. Klub je dobro pratio situaciju, razgovarali smo sa porodicom Glejzer (prim. aut. vlasnici) i postigli dogovor", rekao je Ferguson.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke