A nekad je bila ljubav, rat između Totija i Ilari! Od Roleksa do vile!

Autor: Boris Jovanović
sreda 19.04.2023.
09:41
Izvor: Sportske.net

Sudski rat puni stranice italijanskih medija...

EPA/ETTORE FERRARI
EPA/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Dugih 20 godina, onda i bolan razvod koji je završio u medijima.

Prvog dana rata u Ukrajini, italijanske novine su, kako je primetila bivša supruga legendarnog fudbalera Rome, bile pune priča o njihovom raskidu. Ona je tada demantovala da će se slavni par rastati, ali par meseci kasnije završili su na sudu.

Papiri su potpisani, ali sada traje bitka oko imovine. To je i najsočniji deo, strane nisu uspele da se dogovore, nema vansudskog poravnanja, pa će advokati voditi bitku.

Juče je odlučeno da dok traje proces, Ilari prima izdržavanje od 12 500 evra od bivšeg supruga, popularna voditeljka je bila nezadovoljna, tražila je duplo. Ona sa troje dece ostaje da živi u prelepoj vili južno od Rima, Toti se odavno iselio, ali osporava nekadašnjoj ženi pravo na kuću.

I to je tek početak čitave priče.

Ilari koja je trenutno voditeljka popularnog rijalitija, "Ostrvo poznatih".

U karijeri, Toti je zaradio 84 miliona evra, računajući ugovore i od marketinških aktivnosti. Bogatstvo je uvećao investicijama, bivši bračni par poseduje kompaniju "Broj 10" čija je vrednost oko sedam miliona evra, ali i akcijwe u drugim kompanijama, pre svega na tržištu nekretnina. Totijev brat Rikardo jwe direktor pomenute firme, majka Fiorela je konsultant, sama kompanija ima nekretnine u vrednosti od četiri miliona evra.

Za Ilari Blasi računicu je teško napraviti zbog poverljivosti ugovora koje je imala sa televizijom Mediaset, ali i kao igračica u prvim danima svoje medijske karijere. Ona je vodila i Sanremo, a zabavni magazin "Oggi" navodi da zarađuje oko 50 000 evra po epizodi za vođenje "Ostrva poznatih". To znači da je samo od trenutnog posla zaradila nekih 650 000 evra.

Stvari komplijuje činjenica da Ilarin otac, Roberto Blasi vodi kompaniju koja se bavi Totijevim poslovima van fudbala. Toti poseduje i menadžersku agenciju za skauting i otkrivanje mladih talenata. Ilari je 90% vlasnik kluba koji poseduje bivši muž i koji poseduje fudnbalske terene.

"Mesađero" piše da čak sedam kompanija predstavlja tačku sporenja sveže razvedenog para. Uz to spore se oko nekoliko kuća, ne samo vile već i luksuznog penthausa u centru Rima, ali i kuće koju je kupio nakon stupanja u brak i u kojoj mu žive roditelji. Imaju i kuću na moru u kojoj niko nije boravio od jula kada je usledio razvod.

Mediji se naslađuju pričama o svađi oko skupocenog nakita, automobila, satova, sve što je zarađeno tokom braka predmet je podele.

Ilari nije komentarisala, kao ni Toti suđenje, rekla je da su "neki ljudi koji su bili tu 20 godina otišli i da je vreme za novu životnu avanturu".

Sve u svemu, gorak ukus, navijače najviše boli što je najveći igrač u istoriji "Vučice" i dalje daleko od kluba, navodno je odbio i poziv da se vrati, čak ga je i Murinjo kontaktirao, ali Toti želi izvršnu funkciju, a ne da bude samo ukras vlasnika, teksaške porodice Fridkin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke