A šta kaže Serhio Ramos?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.12.2021.
18:35
Izvor: Sportske.net

Španac u centru pažnje.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Ponovljeni žreb za osminu finala Lige šampiona spojio je Real Madrid i Pari Sen Žermena, odnosno Serhija Ramosa i Lea Mesija na jednoj i "kraljevskog" kluba na drugoj strani.

Očekivano da je Serhio Ramos odmah morao da odgovori na pitanje o žrebu, jer se vraća na stadion na kom je proveo 17 godina i postao jedan od najvećih legendi kluba.

"Naravno da bih voleo da smo izvukli drugog rivala. Svi znaju koliko volim Real Madrid, navijače i to ne može da se promeni nikada. Ali sada moram da se suočim sa tim da sam igrač Pari Sen Žermena i da branim svoj tim. Učiniću sve što mogu da prođemo dalje", rekao je Ramos.

Španac se osvrnuo i na Kilijana Mbapea koji će se sastati sa klubom sa kojim je najčešće povezivan. Nije tajna da je Real Madrid san Kilijana Mbapea, ali...

"Želim najbolje igrače sveta oko sebe i Mbape je jedan od njih. Nadam se da će ostati još dugo godina sa nama", dodao je Ramos. 

On je nekada vodio najveće bitke Reala protiv Mesija, a sada će zajedno sa njim napasti Madriđane.

"Mesi i ja imamo odličan odnos. Pokušavamo da pomognemo Pari Sen Žermenu da pobeđuje i da osvoji trofeje. Cilj je Liga šampiona i mi ćemo dati sve od sebe da je osvojimo", naglasio je Serhio Ramos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke