Abramovič dodatno nagrađuje Tuhela

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.05.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Zasluženo.

EPA-EFE/Susan Vera / POOL
EPA-EFE/Susan Vera / POOL

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel potpisaće novi, višegodišnji ugovor sa tim fudbalskim klubom, nakon osvajanja Lige šampiona.

Kako je danas preneo Skaj, u ugovoru nemačkog trenera postoji klauzula o nastavku saradnje, ali će on biti nagrađen novim višegodišnjim ugovorom posle uspeha koji je za kratko vreme postigao otkako je u januaru na klupi zamenio Frenka Lamparda.

Tuhel se video sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem na terenu stadiona Dragao u Portu po završetku finalne utakmice Lige šampiona i trijumfa protiv Mančester sitija u subotu uveče, 1:0, a posle toga rekao je da bi mogao da mu bude ponuđen novi ugovor.

U ekipi će ostati Tijago Silva, pošto je klub iskoristio mogućnost nastavka saradnje na godinu dana, a očekuje se da bi Stamford Bridž mogli da napuste Olivije Žiru, Tami Ejbraham i Emerson Palmijeri.

Kako je preneo Skaj, Žiru je blizu dogovora sa Milanom, a Ejbraham, koji ima još dve godine ugovora, nije bio u ekipi za finale protiv Sitija i najverovatnije će otići.

Podsetimo, Čelsi je zainteresovan za dovođenje Romelua Lukakua iz Intera i Erlinga Halanda iz Borusije Dortmund.

Očekuje se da će Inter pustiti napadača da se vrati na Stamford Bridž, pošto klubu treba novac, a transfer Belgijanca mogao bi da dostigne 100 miliona evra.

Halandov ugovor sa Dortmundom ističe 2024. godine, a u ugovoru je otkupna klauzula od 75 miliona evra, koja bi mogla biti aktivirana na leto 2022. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke