AdmiralBet predlaže!

Autor: Boris Jovanović
subota 16.07.2022.
12:05
Izvor: Sportske.net

Popularna kladionica za vas ima pet predloga za subotu!

Povezane vesti

Lista je sve punija, novi šampionati kreću danas, imate i najave na sportske.net, a AdmiralBet vam je pripremio nekoliko parova za subotu.

Dakle, ovo su predlozi popularne kladionice koja ima odlične kvote na ove mečeve.

1571 Lokomotiv Sofia - CSKA Sofia 2 (1.85)

Mali gradski derbi u Bugarskoj za vikend. Legendarni Saša Ilič je na klupi "Armejaca" naišao je na otpor javnosti, manje ima veze sa njim koliko sa nekim drugim interesima. Nasledio je ekipu u kojoj je veliki broj stranaca, od naših tu je Lazar Tufegdžić dete Zvezde koji je do leta igrao za Spartak. Uspeli su da het-trikom Brazilca Maurisija dobiju slabu Ardu na startu, protiv Lokomotive će biti teže. Domaćin je na startu slavio protiv Pirina, vodi ih Stanislav Genčev koji je igrao za Ludogorec, čak u par navrata bio i privremeno trener najjače bugarske ekipe u prethodnoj deceniji, sada ima samostalan posao u "Železničarima". Ipak, prosečan su tim, na stadionu će biti više navijača CSKA, očekujemo da Saša Ilić zabeleži i drugu pobedu.

1392 Mariehamn - HIFK 1 (1.70)

HIFK je beznadežan, samo šest bodova, pošto su savladali Ilveš u gostima, izgubili su od Helsinkiju od istog rivala, teško daju golove i čini se da Marijenham ovde ima pravi "penal". Domaći takođe ne igraju dobro, i oni teško daju golove, ali po običaju zalog opstanka je domaći teren. Ovo je klub sa Aleutskih Ostrva koja imaju specijalan status pod Finskom, već 17 godina igraju u eliti, imaju dosta stranaca. Ovo je dugo putovanje za HIFK, Stokholm je bliže nego Helsinki i to ne malo, na kraju krajeva iako pripadaju Fincima, na ovim ostrvima na ulazi u Baltičko more govore švedski. Svejedno, jezikom fudbala uvek su dobri kod kuće, i mada je HIFK dobio u kupu na ovom gostovanju, Marijenham je pre nekoliko nedelja kod kuće savladao čak i Helsinki.

1154 Djurgarden - Varnamo 1 (1.42)

Očekujemo da surovi Djurgarden nastavi dominaciju kod kuće. Tim iz Stokholma na svojoj Tele2 areni igra fantastično ove sezone, ispustili su samo dva boda od mogućih 21. Nije ni toliko čudno, uvek su važili za tim koji bolje igra na domaćem terenu. Crno-plavi su se vratili u Evropu, imaju najbolji napad u ligi, vezali su četiri pobede, sada su ambicije navijača otišle u nebo. U prestonicu stiže Varnamo koji se prema očekivanjima bori za opstanak. Ovaj tim sa juga Švedske, iz blizine Jončepinga je debitant u eliti, za dve godine su preskočili dva ranga. Nije lako, mada su iznad linije ispadanja, u gostima su osvojili četiri boda, nemaju puno iskustva, pojačavali su se pozajmicama iz većih klubova, sigurno ih čeka težak dan na ovom gostovanju. 

1381 Ceara - Corinthians 2 (3.25)

U Fortalezi nije lako dobiti, ali je Seara imala gradski derbi u kupu sa Fortalezom, dok je "TImao" odmarao igrače pošto su pokerom rešili sve u prvom meču protiv Santosa. Korintijans je bolja ekipa, u to nema sumnje mada su malo pali nakon dobijenog derbija u Kopa Libertadores protiv Boke. Ipak, ako imamo u vidu tim, odmorne igrače, činjenicu da Seara igra mnogo bolje van svog stadiona (kod kuće nikoga nisu pobedili), možda bi crno-beli mogli da odnesu pobedu sa "Kastelao" stadiona na primorju. Korintijans je poslednji put pobedio na ovom gostovanju pre tri sezone...

1494 Gremio Porto Alegrense - Tombense 1 (1.40)

Ovo će biti jedan od najigranijih parova iz Južne Amerike za vikend. Slavni Gremio je na poziciji koja donosi promociju u elitu i to zahvaljujući sjajnim partijama kod kuće na svojoj "Areni". "Besmrtni" su prepustili samo četiri boda rivalima u Porto Alegreu, primili tek dva gola. Ali, stiže tvrd orah, mali poznati Tombense. U pitanju je ekipa iz Minas Žeraisa koja se vratila u drugi rang prošlog leta i pravi su kraljevi remija. Naime, "Valijanti" su deset puta remizirali u 15 mečeva! Kod kuće su neporaženi, na strani, pet remija, pobeda i dva neuspeha, protiv Bruskea i u Resifeu, nisu igrali još na strani kod najjačih timova. Gremio želi ekspresni povratak u elitu, imaju iskusan tim koji predvodi Lukas Leiva. Trebalo bi da nastave odličnu seriju kod kuće...

To su predlozi, pa pokušajte...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke