AdmiralBet predlaže - Tipovi za bogatu nedelju!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 17.07.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su predlozi!

Povezane vesti

Nastavljamo sa našom rubrikom, danas u nedelju je ponuda bogatija nego juče, pripremili smo vam u saradnji sa našom kladionicom AdmiralBet deset tipova iz njegove ponude, sa najavama i predlogom...

1386 Viking - Kristiansund 1 (1.26)

Ako ne pobedi Kristijansund, Viking nikoga neće savladati. Jednostavno je tako, u Stavanger stiže tim koji je već ispao, a tek će polovina prvenstva. Naime, oni imaju bod, doduše odigrali su dva ili tri meča manje od najugroženijih timova, ali svejedno, deluju baš očajno. Kristijansund je neka vrsta regionalnog rivala Vikingu, iako je domaćin veći klub. Naime, oba tima su na zapadnoj norveškoj obali, deli ih oko 150 kilometara. Gostujuće "Sove" su igrale dobro do ove sezone, pet godina opstajale u ligi, ali sada se sve raspalo. Imaju dosta Afrikanaca, ništa ne funkcionišem, priča se čak o smeni trenera Mikelsena koji je devet godina na klupi. Viking je u vrhu, stabilizovali su se nakon serije poraza, pobeđivali su komšije i kada je Kristijansund imao mnogo jači tim, pa bi ovo trebalo lako da dobiju.

1179 Tokyo - Iwata 1 (1.85)

Ivata je zakucana za dno, nije čudno, i pre prvenstva su važili za jedan od timova koji je kandidat za ispadanje. "Džubilo" kako su poznati iz zlatnih vremena (pre dve decenije su bili i prvak) u poslednjih 15 godina je negde između prve i druge lige, mada su više vremena proveli u nižem rangu. Prošle sezone su se vratili, u seriji su poraza, pa su pali na dno, uz to, osvojili su najmanje bodova u gostima od svih ekipa u elitnom rangu. Tokio je tim za sredinu, tu će i završiti, pre par godina su bili šampioni, imaju nekoliko poznatih igrača, poput Nagatoma koji je igrao za Inter, par Brazilaca koji su nastupali za jače japanske timove. "Gas" kako ih zovu uvek bolje igraju kod kuće, favoriti su u ovom susretu.

1391 SJK - Ilves 2 (3.00)

SJK je malo stabilizovao igre, dobili su Honku, ali umorni su od kvalifikacija za LK. I to bi moglo dobro da dođe gostima koji su tvrdi na strani, primaju malo golova, prekinuli su niz mečeva bez pobede protiv HIFK u Helsinkiju. Odmorniji su, bolje plasirani, ovo će biti meč bez mnogo golova, a upravo bi jedan pogodak mogao da odluči. "Patuljci" iz Tamperea, Ilveš neće daleko putovati, to je veoma bitno u ovakvim mečevima, oni žele kao i prošle godine plasman u plej-of, nemaju loš tim, mladi reprezentaviac Meriluoto koga im je pozajmio Helsinki igra odlično u prvom delu šampionata. Tipujemo u Senajokiju iznenađenje na dobru kvotu.

1618 Hammarby - Elfsborg GG&3+ (1.90)

Timovi iz gornjeg doma švedske tabele. Hamarbi je svakako bolji tim, "Zeleni" su posle loše serije od tri meča, kako smo i predvideli slavili protiv ove godine lošeg Geteborga i to ubedljivo. Sada opet igraju kod kuće, u Stokholm stiže opasni Elfsborg, ekipa koja je među tri najefikasnije u ligi i obično podigne nivo igre kada se sastaje sa najboljima. "Žuti" iz Borasa su pri vrhu godinama, poslednjih par godina su se vratili u Evropu, sećate se verovatno da su pre desetak godina i osvojili titulu. Dugo su neporaženi, u prethodna dva kola odoleli su protiv vodećih timova Hakena i AIK Stokholma, postigli su golove u oba ta meča. Mogli bi da pogode i protiv Hamarbija, tu bi se 3+ podrazumevalo.

1388 Sarpsborg 08 - Valerenga GGI (3.50)

Sarpsborg smo već pominjali u našim rubrikama, radi se o veoma efikasnoj ekipi čak i za norveške standarde, iako su u sredini tabele, dali su najviše golova u ligi. Kod kuće uglavnom gube ili pobeđuju, igraju na sve ili ništa, ali golovi ne izostaju. Što se tiče Valerenge, ekipa iz Osla uglavnom razočarava ove sezone, u donjem su domu, kod kuće igraju na mali rezultat, ali na strani odbrana prečesto popušta. Najgore što nemaju loš tim, tu su Lajuni, reprezentativac Tunisa, Bjarnason koji nastupa za Island, Standard iz Liježa im je pozajmio talentovanog Donuma koji je debitovao za Norvešku. I opet ništa, mada je napad bolji deo tima, pa nas verovatno očekuje vatromet na stadionu u Vikenu, protiv ekipe koja je, ako se sećate pre nekoliko godina igrala čak i grupnu fazu EL.

1277 U.A.N.L Tigres - Club Tijuana 0-1I&0-1II (2.35)

"Tigrovi" imaju igrače kao što je Žinjak i Niko Lopez Urugvajac koji je igrao za Romu i Udine, ali i pored silnih najava ne blistaju na početku, pobeda i poraz. Popularni klub iz Montereja je prošle godine bio drugi u regularnom delu sezone, ali su pali u polufinal. Na "Unoiverzitario" stiže prosečna Tihuana, jedan od kandidata za ispadanje, ali i ekipa sa iskusnim igračima kakav je Lisandro Lopez, njegov zemljak Argentinac Di Santo koji je nekada bio velika nada Čelsija, kao i Ibarom, Ekvadorcem koji je nastupao za Vitese. Opstanak im je jedini cilj, braniće se svim silama, mnogo im bolje ide bunker, tako su odoleli protiv U.N.A.M. u Mekskiko Sitiju na premijeri. Kec će biti popularna opklada, mi smo se odlučili za mali broj golova.

1643 Stabaek - KFUM Oslo 1 (1.85)

Od Stabeka se očekuje da se zajedno sa Branom vrate u norvešku elitu, ali dok klub iz Bergena ubedljivo vodi, klub iz Beruma, predgrađa Osla je na deobi drugog mesta i oni će imati teži posao, mada i dalje mislimo da će se na kraju posle samo sezone vratiti među najbolje. Za vikend igraju gradski derbi protiv mnogo manje poznate ekipe KFUM, koja se pre pet godina dokopala prvi put druge lige. Ne ide im loše, poznati su po tome što nemaju mnogo stranaca, ova sportska sekcija je poznatija po nekim drugim sportovima. Iako su golovi na prvi pogled opcija jer Stabek ne igra dobro kod kuće, ipak verujemo da će njihovo iskustvo i kvalitet presuditi u ovom slučaju.

6293 Lyngby - Silkeborg 3+ (1.80)

"Kraljevski" Lingbi se vratio u dansku elitu. Klub iz Kopenhagena je psle dve godine među najboljima, podsetimo da imaju par titula, da su pre pet godina bili treći na tabeli. Ali to je danski fudbal, usponi i padovi timova, no ekipa sa severa prestonice je posle drugog mesta u drugoj ligi po treći put u šest godina izborila promociju. Igrali su efikasan fudbal, po tome su poznatim na premijeru stiže Silkeborg koji je bio odličan treći, posle više od 20 godina se vratio u Evropu i igraće plej-of za EL, odnosno zagarantovana im je evropska jesen, makar u Ligi Konferencija. Oni će na Jitland probati na startu da odnesu čitav plen, čini nam se da neće biti mnogo taktiziranja, probaćemo golove...

1172 Sligo Rovers - UC Dublin 3+ (1.75)

Slajgo je favorit, tim pre što su efikasni kod kuće, retko gube bodove na "Šougraundsu". "Crveni" su podsetimo bili odlično treći, izborili ponovo kvalifikacije za Ligu Konferencija, dobili velšku Balu na strani u prvoj utakmici, a za vikend će ugostiti očajni dablinski univerzitet. Gosti nisu još ispali, jure baraž, ispred njih su Fin Harpsi, ali čini se da su "Studenti" ipak najgora ekipa u ligi. Imaju svakako najgoru odbranu, primaju blizu tri gola po meču u gostima. Slajgo je efikasan, umeju i da prime gol, biće verovatno malo umorni od Evrope, golovi su najbolji izbor. U prvom delu prvenstva je bilo 1:1, a ova dva tima po tradiciji igraju mečeve u kojima se mreže tresu na obe strane.

1618 Hammarby - Elfsborg GG&3+ (1.90)

Timovi iz gornjeg doma švedske tabele. Hamarbi je svakako bolji tim, "Zeleni" su posle loše serije od tri meča, kako smo i predvideli slavili protiv ove godine lošeg Geteborga i to ubedljivo. Sada opet igraju kod kuće, u Stokholm stiže opasni Elfsborg, ekipa koja je među tri najefikasnije u ligi i obično podigne nivo igre kada se sastaje sa najboljima. "Žuti" iz Borasa su pri vrhu godinama, poslednjih par godina su se vratili u Evropu, sećate se verovatno da su pre desetak godina i osvojili titulu. Dugo su neporaženi, u prethodna dva kola odoleli su protiv vodećih timova Hakena i AIK Stokholma, postigli su golove u oba ta meča. Mogli bi da pogode i protiv Hamarbija, tu bi se 3+ podrazumevalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke