Agent fudbalera glavom razbio nos predsedniku kluba?

Autor: Nemanja Veljković
ponedeljak 12.09.2022.
23:49
Izvor: Sportske.net

Bizarno.

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Bizarna vest dolazi iz Španije.

Predsednik Rajo Valjekana Raul Martin Presa tvrdi da ga je tokom pregovora o transferu napadača Espanjola Raula de Tomasa glavom u nos udario agent fudbalera.

Dve strane navodno su bile blizu dogovora međutim, nije sve išlo po planu.

Nakon razgovora sa agentom Ivanom Garsijom predsednik Raja je morao da ode u bolnicu navodeći da ga je Garsija napao i povredio. Poslednjih nekoliko puta se u javnosti pojavljivao sa flasterom preko nosa.

''Potpuno neočekivano me je udario glavom. Bio je to kriminalni akt i kukavički potez, sve u svemu jedno veliko sr..e. Ukoliko je želeo da se potučemo mogao je tako da mi kaže'', izjavio je Presa za španske medije.

U medijima se prvobitno pojavila informacija da je zapravo Garsija taj koji je bio napadnut, te je Rajo Valjekano tim povodom izdao zvanično saopštenje. 

''Apsolutno je netačna informacija da je Raul Martin Presa napao Ivana Garsiju. Ivan Garsija je napao Raula Martina Presu udarajući ga glavom u lice, kasno u četvrtak uveče. Gospodin Presa je nakon incidenta pozvao policiju i otišao u klinički centar kako bi bio lekarski zbrinut, a nakon toga je odmah u policiji uložio i zvaničnu tužbu''.

Očekivano, transfer je propao. De Tomas je i dalje u Espanjolu, ali ove sezone nije odigrao ni munut zbog svađe sa trenerom Dijegom Martinezom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke