Agent uhvaćen u "lajvu", PSŽ krade i Dembelea da ceo svet vidi!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.01.2022.
16:20
Izvor: Sportske.net

Teško da ćemo ikad nešto slično videti opet.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Slučaj "Osman Dembele" i dalje nije zvanično zaključen, iako svi znaju kakav će biti epilog.

Francuz i Barsa se razmimoilaze u desetinama miliona evra i nema te zlatne sredine na kojoj mogu da se pronađu. 

I pored svega toga, njegov agent Musa Sisoko sleteo je juče u Barselonu, iako je negirano da je zakazan bilo kakav sastanak. Međutim, njegov dolazak deluje kao bukvalno izrežirani film, jer ne postoji bolje objašnjenje za "slučajnost" koja se dogodila pri izlasku sa aerodroma.

Španski novinari su se pretvorili u detektive i uočili su bitan detalj po izlasku Muse Sisoka sa aerodroma, on je pogledao u svoj telefon, a na ekranu se pisalo "Leonardo PSŽ"! Prevedeno - u trenutku kada je stigao u Barsu, zvao ga je direktor najomrženijeg kluba među navijačima Barse. 


Malo ko može da poveruje da je ovo namerno iscenirano, deluje potpuno logično da PSŽ želi da preotme još jednog igrača na kvarno Barseloni, nakon Nejmara za koga platio klauzulu i Lea Mesija, koji je protiv svoje volje završio u Parizu, svi znate kako. 

PSŽ je zbog toga postao omržen kao Real Madrid, a sada hoće i Osmana Dembelea kome ističe ugovor.

Da li to ima smisla?

Još kako, jer Kilijan Mbape odlazi bez obeštećenja, gotovo sigurno u Real Madrid, a Dembele bi došao kao njegova zamena. Iako po profilu nisu slični niti na istom nivou, Dembele je idealna prilika za PSŽ. 

Parižani su još prošlog leta pokazali da rado otvaraju vrata  slobodnim agentima, tako su došli i Donaruma i Ramos i Vajnaldum i Mesi, pa što ne bi i Dembele? 

Neki veruju da je ovo iscenirano da bi se pojačao pritisak na Barsu, znate  već loše trikove da nekog upišete  pod tuđim imenom i da je Sisoko ovo uradio namerno. 

Ako nije, onda je ovo savršeni film koji je to neplanski postao. Pogledajte i napomena je da nije ništa namešteno, utvrdili su španski "video eksperti"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke