Aguero na promociji otkrio i najvažniju vest, svi znamo o kome!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.05.2021.
20:13
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ima insajdersku informaciju.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Serhio Aguero je danas i zvanično postao novi član Barselone.

Argentinac je danas zvanično potpisao ugovor do juna 2023. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi 100 miliona evra.

Aguero je tako postao prvo veliko pojačanje u eri Đoana Laporte i tek prvo u nozu mnogih tokom ove nedelje. Očekivano, Aguero je na promociji dobio nezaobilazno pitanje o ponovnom spajanju sa kumom, Leom Mesijem. 

"Nadam se da ćemo igrati zajedno, naravno. Mesi mi je čestitao porukom i biće zabavno trenirati svakodnevno sa njim. To što se desilo sa Leom je između njega i kluba i to mora da bude samo njegova odluka. Ako ostane, što mislim i da će se dogoditi, potrudićemo se da pružimo sve najbolje za ovaj klub", rekao je Aguero. 

On je takođe otkrio i kako ga je pozdravio Pep Gvardiola. 

"Pep mi je samo rekao "ne želim da slušaš druge ponude, idi i igraj u najboljem klubu na svetu". To je bilo sve", otkrio je Aguero, koji takođe smatra da je doneo pravu odluku.

"Za mene je Barselona uvek bila najbolja na svetu. Siguran sam da sam doneo pravu odluku. Zahvaljujem predsedniku Laporti i ljudima iz kluba koji su mi omogućili da dođem u ovako veliki klub. Kada sam bio mlađi, Barsa se interesovala za mene i mislim da bi svaki igrač trčao da bi stigao ovde, tako sam i ja uradio sada. Svog agentu sam rekao da želim samo u Barsu i da neću da slušam druge ponude. Biće mi čast da igram za Barsu, sa Mesijem u timu", naglasio je Aguero.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke