Aguero "slomljen", Barsa menja kurs i već ima rezervni plan!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.11.2021.
22:21
Izvor: Sportske.net

Kakva godina za Barselonu...

 Toni Albir
Toni Albir

Povezane vesti

Serhio Aguero će morati da pauzira minimum tri meseca zbog srčanih problema, što znači da će Barselona morati da krene u potragu za novim napadačem.

Nova "devetka" svakako je bila i prioritet za narednu godinu, a ovako će napadač postati bukvalno plan A, B i C. Luk de Jong je precrtan, odlaskom Ronalda Kumana, očekuje se da ga Barsa vrati u Sevilju već na zimu, a takođe se očekuje da Martin Brajtvajt bude prodat.

Barsa u prevodu u napadu ima samo Ansua Fatija, Memfisa Depaja i tek oporavljenog Osmana Dembelea. 

Pouzdana Veronika Brunati, argentinska novinarka poznata po tome što je veoma bliska sa svim igračima iz svoje zemlje, otkrila je večeras da je Kun Aguero doslovno "psihološki slomljen" i da je ostao u šoku po saznanju da je situacija tako ozbiljna. Takođe, Aguero strahuje i za svoju profesionalnu karijeru, koja je svakako dovedena u pitanje posle takvih problema.

Istovremeno, katalonski mediji već pišu o tome da Barsa mora pod hitno da pronađe novog napadača i to u zimskom prelaznom roku. Iako i dalje nema imena, izvori pišu da će Barsa pokušati da dovede proverenog golgetera makar i samo na pozajmicu do kraja sezone.

Na leto, zna se - Erling Haland ostaje velika želja i nemoguća misija, plan B je i Dušan Vlahović, a videćemo ko će biti prelazno rešenje do tada...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke