Ajaksovi grešni momci, godina prestup(nik)a u Amsterdamu

Autor: Aleksandar Golubović
petak 29.10.2021.
21:05
Izvor: Sportske.net

Labjad samo produžio niz.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Vest da je Ajaksov vezista Zakarija Labjad danas saslušan u policiji zbog optužbi da je fizički napao čoveka čija je firma izvodila radove na fudbalerovoj vili nedaleko od Amsterdama samo je podsetila na skorašnje slučajeve na "Johan Krojf Areni".

Kako prenose holandski mediji, incident datira od 5. jula prošle godine kada je dotični čovek otišao da traži novac od marokanskog fudbalera za obavljeni posao, ali je naišao na veliko iznenađenje.

Labjad je odbio da plati smatrajući da posao nije obavljen onako kako je želeo, a prema optužnici došlo je i do fizičkog napada, pa čak i pretnji vatrenim oružjem.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji potresaju Ajaks za manje od godinu dana.

Prethodno je golman Andre Onana početkom februara suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci. Afrikanac se pravdao da je to uzeo greškom, ali druga strana nije imala milosti.

Kraje godine je i napadač Kvinsi Promes optužen za napad nožem, a ne smemo zaboraviti ni veliki kiks u slučaju Sebastijana Alea, koji je bizarnom greškom ostao uskraćen registacije igranja u Ligi Evrope za prolećni deo prošle sezone.

Podsetimo, Ale je tada igrao u vanserijskoj formi i utoliko je bizarnije izgledao propust o kojem se početkom godine mnogo pričalo.

A setite se samo kako su eliminisani od Totenhema u polufinalu Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke