Ajb doneo Liverpulu prednost!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.01.2016.
22:54
Izvor: Sportske.net

Solidna utakmica Liverpula, još jedna pobeda od 1:0. Povrede brinu Jirgena Klopa.

Beta
Beta

Povezane vesti

Prštalo je na sve strane, pravi meč dva engleska kluba, a imajući u vidu da je ulog veliki, finale Liga kupa, onda i ne čudi ovako nešto.

Liverpul je danas kao gost savladao Stouk u prvoj utakmici polufinala Liga kupa rezultatom 0:1 (0:1) i sa prednošću od jednog gola ide na "Enfild".

Dosta jaka postava Liverpula je izašla danas, ali Jirgen Klop prosto nema sreće sa povredama.

Samo 18 minuta je prošlo pre nego što se povredio Filipe Kutinjo, zadnja loža je u pitanju, a njega je morao da zameni Džordon Ajb, ispostaviće se i junak ove utakmice.

Usledio je 34. minut, a onda nova povreda. Ovoga puta se Dejan Lovren uhvatio za nogu, ponovo je u pitanju zadnja loža, ponovo je Jirgen Klop morao da menja, Milner je ušao kao prinudna izmena.

Alen je danas bio odličan, a u 37. minutu je obavio veliki posao, asistirao je Ajbu nakon prodora Lalane po desnoj strani, a Ajbu nije bilo teško da savlada golmana domaćih - 0:1.

Moglo je doći do promene rezultata nekoliko puta, imali su i jedni i drugi prilike, ali golova nije bilo, tako da je ostao rezultat iz prvog poluvremena.

Nakon što je Klop izvršio i treću izmenu, povredio se i Kolo Ture, takođe se uhvatio za zadnju ložu.

Revanš je 26. januara, a sutra se u okviru drugog polufinala sastaju Everton i Mančester siti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mario Götze - Return
Wednesday, 06.01.2016
03:46

Dobar je ovaj Ajb, ako ovako nastavi tesko ce ga sacuvati Liverpul...

avatar
vladdimirr
Wednesday, 06.01.2016
03:13

Firmino se polako privikava.Vidi se da mnogo zna sa loptom.Danas ga je svuda bilo.Samo mu je gol nedostajao.Inace, smatram da sa njim i Kutinjom u ekipi, Staridz bi se nadavao golova da je spreman.A i oni sa njim.Vidi se koliko skupo placamo lose odradjen pripremni period i odlazak u Maleziju na 15 dana kao na ekskurziju.Sramotno sta je Rodzers dozvolio.Klop im je pojacao treninge cim je stigao i odmah su zaredjali sa povredama, jer je pripremni period katastrofalno odradjen.Ne moze se ekipa spremati za borbu protiv najjacih klubova sveta u Maleziji i bez ijednog ozbiljnog meca sa jakim rivalom.Puna podrska za Jirgena Klopa.Covek voli fudbal i vidi se sa koliko emocija sve radi!Boricemo se za ligu sampiona siguran sam.

avatar
xman
Wednesday, 06.01.2016
00:03

Stvarno ne volim sto pobjedjujemo na ovaj nacin,dali smo gol i nakon toga samo na momente igrali lijepo za oko..ali opet ako bih birao izmedju 'ruznih' pobjeda ili 'lijepih' poraza,izabrao bih pobjede

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 06.01.2016
00:02

Ален јесте био одличан али није он прошао по десној страни него је то био Лалана који је добацио до Алена који је промашио лопту. Срећом, лопта је дошла до Ајба који је решио.

avatar
eko Ekovic
Wednesday, 06.01.2016
01:02

Sta pricas?! Alen je nije omasio, ako bolje pogledas snimak vidjeces da je on u stilu Ozila asistirao :)

avatar
B~L~A~U~G~R~A~N~A
Wednesday, 06.01.2016
00:02

Klop bas nema srece sa povredama svojih igraca.

avatar
AxweII
Wednesday, 06.01.2016
00:00

Nevjerovatan maler sa povredama! Na kraju i Ture kao jedini stoper u timu se povredio na isti nacin! Uzas! Lovren izdominirao kao i obicno u poslednje vrjeme al povredi se bas pred duel sa Arsenalom i MU! A sto se tice tekme vidi se da ih je Klop izribao pa su odlucili malo dici formu! Allen ili Lucas kandidati za igraca utakmice..