Ajntraht pobedio u poslednjim sekundama, Kostić ''spakovao'' gol odluke!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.11.2021.
17:33
Izvor: Sportske.net

Treća uzastopna pobeda u Bundesligi.

EPA-EFE/Alex Grimm
EPA-EFE/Alex Grimm

Povezane vesti

U pretposlednjoj utakmici 13. kola nemačke Bundeslige, Ajntraht je večeras u Frankfurtu savladao ekipu Union Berlina rezultatom 2:1, a gol odluke postignut je u poslednjim trenucima meča.

Naš reprezentativac Filip Kostić je odigrao ceo meč u ekipi Ajntrahta koja je povela u 22. minutu golom Đibrila Soua. Do kraja prvog poluvremena moglo je da bude još golova na obe strane, a jednu od prilika propustio je i Kostić u 37. minutu kada je loptu poslao pored stative.

Četiri minuta kasnije, Rafael Bore je na centrašut Kostića odlično šutirao, ali je i on bio zamalo neprecizan, lopta je završila preko gola.

Vođstvo Ajntrahta trajalo je do 62. minuta, kada su gosti iz Berlina iznudili jedanaesterac, a precizan sa bele tačke bio je Maks Kruze - 1:1.

Izgledalo je da će se ovim rezultatom i završiti ovaj duel, ali u petom minutu sudijske nadoknade Kostić odlično centrira za N'Diku koji udarcem glavom pogađa mrežu za konačnih 2:1.

Ovo je Ajntrahtu treća uzastopna, a ukupno četvrta pobeda od početka sezone. Tim iz Frankfurta sada zauzima dvanaesto mesto sa 18 osvojenih bodova, a Union Berlin je doživeo treći poraz ove sezone i sada je na šestoj poziciji na tabeli sa 20 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke