Ako i drugi razmišljaju kao Gorecka, Tuhel već ima problem!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.03.2023.
08:34
Izvor: Sportske.net

Bajern obeležio ovu reprezentativnu pauzu.

EPA-EFE/ANNA Szilagyi
EPA-EFE/ANNA Szilagyi

Povezane vesti

Tomas Tuhel je zamenio Julijana Nagelsmana, praktično preko noći i Bajern je na taj način šokirao i čitavu svlačionicu, a posebno Leona Gorecku.

Vezista Bajerna otvorio je dušu u kampu reprezentacije i priznao da je razočaran Nagelsmanovim odlaskom.

"Lagao bih kada bih rekao da ovih poslednjih nekoliko dana nisu uticali na mene. Bili smo veoma bliski sa Julijanom. Viđao sam se sa njim više nego sa svojom porodicom i ovo je veliki šok", rekao je Gorecka, koga su novinari potom upitali da prokomentariše izjavu Hasana Salihamidžića da je "Nagelsman izgubio svlačionicu i da je bilo neslaganja sa pojedincima".

"Bilo bi jako glupo kada bih ja kontrirao svom šefu. Lično, nikada nisam imao problem sa Julijanom, ali ne znam da li je tako bilo i sa ostalima. Moramo da verujemo ljudima iz uprave da rade najbolje stvari za klub. Tako funkcioniše fudbal i moramo da prihvatimo te stvari profesionalno. Ali, nije loša stvar ako si nekad iskren i ako te neke stvari pogode lično. Možda smo i mi igrači krivi, da smo odigrali bolje na nekoliko mečeva i pobedili, on ne bi otišao, ali treneri su ti koje klubovi menjaju", naglasio je Gorecka.

Utisak je da su svi unutar svlačionice šokirani i iznenađeni ovom odlukom Bajerna. Jedino je delovalo da se vest svidela Žoau Kanselu, koga je Nagelsman sklonio na klupu. 

Videćemo kako će se sve ovo odraziti na igre Bajerna u ključnom periodu i borbi za Bundesligu i Ligu šampiona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke