Ako je od Alabe, mnogo je! Postavio zahtev koji se ne tiče novca, jedinstveno u istoriji fudbala! Pa ko ovo da prihvati?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.02.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Neverovatno, zaista, je li moguće da je izneo ovakav zahtev?!

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

I ako je od Davida Alabe, mnogo je. Naime, Austrijanac koji odlazi iz Minhena će kao slobodan igrač imati pregršt ponuda, ali nije samo u pitanju suma. On je od Bajerna za novi ugovor, posle decenije u klubu tražio 20 miliona evra, a priča se da slično zahteva od Reala i Pari Sen Žermena.

Njegov agent je Pini El-Zahavi, nema sumnje da će izboksovati najbolje moguće uslove, Real traži zamenu za Ramosa, PSŽ želi univerzalca, ali su ostali zapanjeni uslovom Alabe.

On naime traži od novog kluba, da mu bude garantovano, kako tvrdi "Parizijen" da će igrati na sredini terena. Alaba može da bude levi bek i štoper, Real bi ga koristio kao defanzivca, no Austrijanac u reprezentaciji igra baš u vezi, a i u Bajernu je u nekim mečevima bio u manevru.

Ali, kako mu obećati takve stvari, i kako se obavezati da većinu utakmica igra u veznom redu ostaje tajna.

Iz Pariza stižu vesti da Poketino nije puno zainteresovan za Alabu, da u veznom redu želi Đinija Vajnalduma iz Liverpula koji je odličan u presingu i koji će takođe biti slobodan jer nije produžio ugovor sa Liverpulom.

Alaba navodno čeka i Siti, sa Pepom je sarađivao, izvan dometa je ostalih klubova, videćemo koliko će biti spreman da spusti cenu, bez obzira što je slobodan, 20 miliona po godini ne može da dobije nigde u ovim uslovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 25.02.2021
11:20

Pa moze da igra u sredini kao defanzivni vezni. Brz je, jak a i dovoljno kreativan da napravi kvalitetan pas ako treba. ALi da mu garantuju...