Ako je ovo Kaniđa, vi ste na kokainu...

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.11.2014.
09:48
Izvor: Sportske.net

Legendarni Argentinac je rekao, "Ako je kokain droga, ja sam narkoman". Posle onoga što se desilo u Brazilu, izgleda da su organizatori mislili da je publika na kokainu...

Povezane vesti

Neverovatna priča stiže iz Južne Amerike. Često tamo veterani organizuju prijateljske mečeve, razlog nije samo druženje već i prikupljanje novca za one među njima koji više nisu bogati, ili imaju raznih novčanih nevolja.

Tako je za vikend u brazilskom Natalu organizovana utakmica između Brazila i Argentine. Najavljeno je učešće velikog broja zvezda, većina se nije pojavila, za "Selesao" su igrali Edmilson, Žunior Bajano, Mauro Galvao, u brazilskom timu najveće ime je bio Arijel Ortega.

Jedan od najavljenih je za "Albicelester" bio i Klaudio Kaniđa koji je idol navijača širom Južne Amerike, ali ni njega nije bilo u sastavu Argentine.

Ili jeste?

Organizatori su naime predstavili nekadašnjeg fudbalera Njukasla Danijela Kardonea kao Kaniđu. On je najavljen tako, liči na nekadašnjeg asa argentinske reprezentacije, ali prevara nije prošla.

Kardone je početkom veka odigrao dvadesetak mečeva za Njukasl, da li su u Natalu verovali da je publika toliko naivna, tek prevara je brzo otkrivena, a organizatori su prijavljeni i otvorena je istraga.

Evo kako je sve izgledalo na "Dunjas areni", nevolja je što imaju velike semafore pa nisu mogli da se pouzdaju da navijači slabije vide...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.