Ako ne Zidan, šta ostaje Mančester Junajtedu? I da li Ser Aleks ima rešenje?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.11.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

Ima li uopšte čoveka za klupu koji će biti po meri kluba?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Kako rekosmo čeka se odgovor Zinedina Zidana, ali nisu svi ni u Engleskoj, ali ni u klubu sigurni da je on rešenje.

Teško je verovati da neko dovodi u pitanje Zidana, ali nema iskustva u PL, i mada može da očekuje pomoć Varana i Ronalda, postoji priča da bi on tražio dramatičnu promenu igračkog kadra, pogotovo na spoljnim pozicijama u odbrani, ali i dva nova štopera. Za takve stvari Junajted nema para, teško da će ih imati na leto. Doduše, Francuz bi pokušao da promeni odluku zemljaka Pogbe da napusti "Old Traford", sigurno bi neko od sadašnjih igrača Reala, možda Marselo kome ističe ugovor, ili Asensio koji nije isti igrač kao pre povrede, bili meta novog menadžera, no za sada je to na dugom štapu.

Ako Zidan odbije, teško da će i Brendan Rodžers prihvatiti da odmah sedne na klupu. Svi bi sačekali kraj sezone i onda se odlučili. Dodajmo i da je Ten Hag prva želja, ali on je već odbio ponudu. 

Pojavile su se priče o Vejnu Runiju ili Lopetegiju iz Sevilje, ali čini se da to nema baš uporište u činjenicama.

Postoji navodno jedan deo ljudi u klubu koji veruju da bi Ser Aleks mogao da pomogne Flečeru (i eventualno Keriku) savetima do kraja sezone, a da se onda treba ustremiti na rešenje za duži period, čitaj Maurisija Poketina, u slučaju da izgubi posao ili jednostavno podnese ostavku u Pari Sen Žermenu.

Ono zbog čega je Solskjer opstajao je nedostatak prave alternative, možda je bila greška što nije angažovan Konte, ali klub se bojao njegovog karaktera i nije hteo da oživi situaciju sa Murinjom. 

Junajtedu je potreban brz odgovor Zidana, ali njega u ovom trenutku nema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 21.11.2021
13:17

Junajted da se mane nostalgije i Fergusona.Druga su vremena danas.Junaktedu treba trener da toliko dobro vodi ekipu da ugasi nostalgiju na proslo vreme.