Ako ode Ten Hag, dolazi Italijan, mišljenja podeljena!

Autor: Milovan Longinov
subota 21.09.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Nisu svi uvereni da je pravo rešenje...

AP Photo/Ian Walton
AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Mančester junajted će pomno pratiti rezultate i igru, a u slučaju da uskoro napredak ne bude vidljiv, smena je neminovna.

Engleski mediji ističu da uprava Junajteda već neko vreme koketira sa potencijalnim zamenama, a prvi u redu je navodno - Masimilijano Alegri!

Italijan je napustio Juventus na kraju prošle sezone, jer njegova igra nije bila na nivou, iako je u dva mandata Juventusu doneo pet Skudeta i Kup Italije. 

On se i ranije povezivao sa Mančester junajtedom, ali nikada nije došlo do konkretnih pregovora. 

Sada je situacija drugačija, Alegri je bez posla, a na tržištu baš i nema mnogo opcija, doduše, Tomas Tuhel je i dalje slobodan, ali je Nemac letos odbio Junajted. 

Italijanski mediji takođe ističu iz svojih izvora da je Maks Alegri spreman za novi početak.

"Maks je spreman, želi pravi posao, na nivou njegovog renomea, a uz dužno poštovanje, Saudijska Arabija nije u skladu sa njegovim ambicijama. Algri je uvek otvoren za velike klubove, a svakako da treba pratiti šta će biti sa Mančester junajtedom u naredna dva, tri meseca, jer u bilo kom momentu, može da se desi pravi trenutak. Svakako da su klubovi poput Junajteda i onih najvećih u La Ligi, Seriji A i Bundesligi i ostali iz Premijer lige uvek bili san za Alegrija", pišu u Italiji.

Međutim, među navijačima vlada podeljeno mišljenje. Mnogi smatraju da Alegrijev defanzivniji stil i nepoznavanje Premijer lige neće doneti potrebne promene nakon Ten Haga. 

Mnogi smatraju i da Alegri nije odgovor na Siti sa Pepom i Arsenalom sa Artetom, te da Junajted ne sme da pogreši u izboru novog trenera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke