Ako Ten Hag dobije otkaz, menja ga Španac?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.12.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Da li je on rešenje?

EPA-EFE/Carlos Barba
EPA-EFE/Carlos Barba

Povezane vesti

Erik ten Hag već neko vreme hoda po tankom ledu, a ukoliko nastavi niz očajnih rezultata, Mančester junajted će morati da povuče potez i otpusti ga.

Eliminacija iz Lige šampiona sa četvrtog mesta u grupi, uz sedam poraza u Premijer ligi, i dalje nisu dovoljni da Ten Hag dobije otkaz, ali nije nemoguće da se to uskoro dogodi.

Španski mediji pišu da je ime koje se posebno poštuje i pominje u klubu - Hulen Lopetegi. 

Španac je bez posla od kako je napustio Vulverhemtpon, odbio je ponude iz Saudijske Arabije, a iza sebe ima zanimljiv CV. 

Bio je selektor Španije, kratko je potom vodio Real Madrid u sezoni 2018/19, a onda je radio u Sevilji sa kojom je osvojio Ligu Evrope. Takođe, pamte se njegovi uspesi sa Portom, pre povratka u Španiju, tako da poseduje iskustvo i zna da rukovodi teškom svlačionicom.

Takođe, isti izvori podsećaju da su u timu pojedini igrači koji su sarađivali sa njim kao što su Rafael Varan, Kazemiro, Serhio Regilon, koga je i gurnuo u prvi tim Reala i kasnije imao veliki uticaj na njegov razvoj. 

Lopetegi je odbio 18 miliona evra godišnje iz Saudijske Arabije, a spekuliše se da se iza toga krije želja da radi u Premijer ligi. 

Da li je on dovoljno dobro rešenje za klupu Junajteda u ovom momentu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke