Akrobacija Feliksa za trijumf Barselone u Kadizu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 13.04.2024.
22:54
Izvor: Sportske.net

"Blaugrana" nastavlja da juri Real.

EPA-EFE/Román Ríos
EPA-EFE/Román Ríos

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone savladali su kao gosti Kadiz sa 1:0 u meču 31. kola španske Primere.

Odigrala je Barsa večeras u kombinvoanom sastavu pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, ali je ipak stigla do bodova na gostovanju Kadizu koji se bori za opstanak u ligi, i trenutno je "ispod crte".

Prvu priliku na utakmici imao je domaćin u 22. minutu preko Ernandeza, ali je golman Katalonaca Mark Andre Ter-Štegen bio na visini zadatka.

Barsa je povela 15 minuta kasnije kada je centaršut iz kornera uputio Alonso, a lopta stigla do Žoaa Feliksa koji je akrobatski, poluvolejom zahvatio loptu i poslao je u mrežu Kadiza.

Feliks je bio u centru pažnje i minut pre kraja prvog dela kada je glavom odložio loptu do Ferana Toresa, reprezentativac Španije poslao loptu iza golmana domaćih Ledesme, ali je na gol-liniji intervenisao štoper Kadiza Ćust.

U drugom poluvremenu Barsa je rutinski sačuvala stečenu prednost. Imali su Katalonci šanse da dupliraju vođstvo preko Feliksa, rezerviste Jamala, Kristensena i Toresa, ali im je na kraju za radost bio dovoljan samo jedan pogodak.

Drugoplasirana Barsa je tako večeras došla do 70 bodova, osam manje od lidera Reala, dok je Kadiz 18. sa 25 poena na kontu.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke