Al' je Venger nahvalio Van Gala...

Autor: Janko Glavonjić
subota 07.03.2015.
23:21
Izvor: Sportske.net

Arsen Venger je u današnjem intervjuu otkrio koliko ceni menadžera Junajteda Van Gala.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Arsen Venger je danas na konferenciji za medije pričao o tome koliko ceni Holanđanina koji je na čelu Junajteda.

Menadžer Arsenala smatra da su kritike koje Van Gal prima potpuno neosnovane i da je njegov pozitivni uticaj na igru Junajteda nemerljiv.

"Van Gal je stabilizovao tim Junajteda, imaju samo dva poraza u prethodnih 18 mečeva. To je veliko dostignuće, koje je zasluga velikog menadžera", smatra Venger.

Francuz je rekao kako kritike koje stižu na adresu Holanđanina nemaju osnova, jer je Junajtedov tim u fazi ponovne izgradnje.

"Junajted je promenio puno igrača u prethodne dve godine. Kada se tako nešto desi, iluzorno je očekivati da će i takav, potpuno novi tim, odmah igrati na najvišem nivou i dominirati.

Liga je jaka, a Van Gal radi odličan posao, Junajted se stabilizovao i sigurno će biti jedan od favorita za titulu u narednim godinama
", istakao je Venger.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Sunday, 08.03.2015
00:34

Nemoj tako Profesore, ipak simpatizeri liverpula znaju bolje. Oni kazu da Junajtedov tim nije u procesu izgradnje, kao i da je Van Gal los trener. Zamolio bih iste da procitaju sta je Karager rekao u vezi Junajteda, ako ne mozete da se snadjete javite se, ali mislim da cete se snaci, nije to bas tesko kao osvojiti titulu.

avatar
Mauricio Pochettino
Sunday, 08.03.2015
01:02

Skols zna bolje.

avatar
Balkan
Sunday, 08.03.2015
23:01

Owen zna kako izgleda trofej pitaj ga.sigurno ste zaboravili kakav je osjecaj kad se osvoji nesto

avatar
Emre Can
Sunday, 08.03.2015
01:06

Pa vasi bivsi igraci pljuju Van Gala,o cemu pricamo...a samo neka Mancester nastavi sa izrgadnjom.Liverpul ima duplo mladju ekipu pa nikad ne pominjes izgradnju nego samo pljujes.A sto se tice Karagera,pitao ga neko na tviteru ''tell me a joke''- napisao je samo ''Manchester United''. Evo ja ne mogu da se snadjem,pomozi mi...