Al Kelaifi izgubio kompas - izašla nova verzija incidenta!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 10.03.2022.
13:46
Izvor: Sportske.net

Nedopustivo!

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Predsednik Pariz Sen Žermena Naser Al Kelaifi definitivno je u sredu uveče prešao crvenu liniju incidentom posle poraza od Reala u Madridu i nastavka neuspešnog niza u pohodu ka Ligi šampiona.

Katarski šeik je u duelima protiv kraljevskog kluba video više od igre. Smatrao je da bi eliminacija španskog giganta značila i promenu poluge dominacije u evropskom fudbalu, ali od svega ništa.

Sa tim očigledno nije mogao da se pomiri pa se sa poslednjim sudijskim zviždukom uputio ka sudijskoj svlačionici s namerom da se obračuna sa arbitrima koji su "prećutali" faul Karima Benzeme nad Đanluiđijem Donarumom.

To je učinio u društvu sportskog direktora Leonarda, a već na izlazu iz lože ljutoto je odbrusio da ga ne snimaju.

Sudije su im poručile da napuste svlačionicu, na šta je Leonardo zaustavio vrata u nameri da se obračuna sa njima.

U tom trenutku jedan od članova obezbeđenja ih je zamolio da se mirno udalje, na šta je Al Kelaifi polomio zastavicu, koji koriste "mahači".

Ceo slučaj je sve vreme snimala osoba bliska Real Madridu, koju je katarski šeik zamolio da prestane da to čini, ponavljajući više puta naredbu.

Prema pojedinim verzijama čak ju je i udario po ruci, pa je telefon pao, dok iz PSŽ-a negiraju da je došlo do bilo kakve fizičke agresije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke