Alaba protiv Levandovskog, štoper Reala dao zanimljiv odgovor

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 20.04.2022.
18:15
Izvor: Sportske.net

Da li će bivši saigrači ukrstiti koplja?

EPA-EFE/J.J. GUILLEN
EPA-EFE/J.J. GUILLEN

Povezane vesti

David Alaba i Robert Levandovski su sedam godina bili saigrači u Bajernu iz Minhena, ali već od leta bi mogli posle jedne sezone pauze ponovo da zaigraju u istoj ligi, ovaj put u redovima ljutih rivala.

Austrijski defanzivac je od letos član Real Madrida, a Barselona čini sve da u predstojećem prelaznom roku dovede Levandovskog, mada se Bajern iz petnih žila uspinje da ga zadrži.

U slučaju da Levandovski dođe na "Kamp Nou", čekao bih ga duel protiv bivšeg klupskog druga, a Alaba to nikako ne bi voleo.

"Levandovski u Barseloni? To je njegova odluka i siguran sam da će je doneti u svom najboljem interesu. Ono što mogu reći bez ikakve sumnje da ne postoji nijedan defanzivac na svetu koji bi želeo da igra protiv njega", kazao je Alaba.

Preneli smo dan ranije informacije iz Nemačke da Bajern u ovom trenutku nije spreman da ponudi Levandovskog ugovor veći od dve godine i značajno veću platu od sadašnje.

Kraljevski klub posle sjajne prošle nedelje, sezonu nastavlja večeras gostovanjem Osasuni u Pamploni, a ukoliko verujete u trijumf oslabljenih izabranika Karla Anćelotija, AdmiralBet vam nudi kvotu od solidnih 1,75.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke