Alarmantno - Skrivene poruke Pari Sen Žermena sa Mbapeom protiv Lila?

Autor: Nemanja Janošev
subota 10.02.2024.
22:57
Izvor: Sportske.net

Ovo se nije desilo ŠEST godina!

PSG
PSG

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Lil na "Parku prinčeva" sa 3:1 (2:1) u duelu 21. kola Lige 1.

Umeju Parižani da osciliraju, što su prikazali i ovog puta, ali umeju i da se vrate, što su takođe pokazali i ovog puta. Bili su bolji i zasluženo ispratili "doge" u Lil.

A sve to, nakon što je Jusuf Jaziči već posle sedam minuta igre doveo goste u prednost. No, brzo Gonzalo Ramoš, a potom i autogol Aleksandra preokreću rezultat. 

Gledali smo bolju igru domaćina, u prvih desetak minuta su imali nešto više pogodnijih situacija da odmaknu na dva gola, ali prevashodno Marko Asensio nije uspeo da bi tačku na duel stavio Rendal Kolo Muani posle asistencije sve boljeg Bredlija Barkole.

Kilijan Mbape je meč presedeo na klupi, a sve u jeku spekulacija o njegovom prelasku u Real Madrid. Po prvi put od 4. maja 2021. i meča sa Mančester sitijem u Ligi šampiona da Francuz nije ulazio u igru ni sekundu. U Ligi 1 se to poslednji put dogodilo 15. aprila 2018. u pobedi PSŽ nad Monakom od 7:1. Treba istaći i to da ga Luis Enrike verovatno čuva za meč sa Sosijedadom u sredu u Ligi šampiona, ali poznato je da je Kilijan Mbape igrao uvek u domaćem prvenstvu i da ova odluka da ne dobije minutažu ipak može biti tumačena na razne načine.

Fudbaleri Lansa pobedili su Strazbur na svom "Bolar Deleliju" sa 3:1 (2:0) i tako se potpuno uključili u borbu za visok plasman na kraju sezone.

Nije delovalo tako ohrabrujuće u prvom delu šampionata po tim Franka Hejsa, ali deluje da su na vreme krenuli u seriju dobrih rezultata.

Golovima Elija Vahija, Pereira da Koste i Florijana Sotoke domaći su upisali čak treći vezani trijumf i tako su došli do 35. boda, koliko ima i Lil u zoni Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke