Alegri dobio po nosu u frci posle finala?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 12.05.2022.
13:01
Izvor: Sportske.net

Tenzije su sinoć prešle granicu na "Olimpiku".

EPA-EFE/PAOLO MAGN
EPA-EFE/PAOLO MAGN

Povezane vesti

Juventus je bio blizu pehara pobednika Kupa Italije. Vodila je ekipa iz Torina sa 2:1, ali je Inter iz penala uveo utakmicu u produžetke, a tamo su "neroazuru" bili mnogo bolji i podgili trofej na "Olimpiku".

Posle utakmice trener Juventusa Masimilijano Alegri morao je da napusti utakmicu ranije zbog crvenog kartona, posle sukoba sa predstavnicima Intera u tehničkoj zoni. Kamere su snimile kako se Alegri unosi u lice pomoćniku Simonea Inzagija, Masimilijanu Farisu.

"Neko iz Intera je prošao pored mene i šutnuo me. To me je naljutilo i sudija me je ispravno isključio, ali to ne menja činjenicu da moramo da čestitamo interu", rekao je Alegri posle utakmice.

Alegri je čestitao Interu na trofeju, uz napomenu da jedva čeka novu sezonu i priliku da se revanšira velikom rivalu.

"Nismo osvojili ni jedan trofej ove sezone. Besni smo zbog toga. Taj bes moramo da sačuvamo za sledeću sezonu i ponovo krenemo da osvajamo trofeje", već je počeo da razmišlja o narednoj sezoni Alegri.

Trener Juventusa imao je velika očekivanja od finala Kupa. Trofej bi predstavljao "spas" szone za "Staru damu", ali od toga nije bilo ništa.

"Učimo iz ovoga. Šteta je što nismo uspeli da pobedimo Inter ni u Seriji A ove sezone, ni večeras u finalu", zaključio je Alegri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke