Alegri iskren: "Trenutno smo tu gde zaslužujemo da budemo"

Autor: Nemanja Janošev
subota 27.11.2021.
22:16
Izvor: Sportske.net

Ne ide dobro...

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri smatra da njegov tim nije zaslužio više bodova na osnovu pruženih igara u ovoj sezoni Serije A.

"Stara dama" igra neprepoznatljivo ove sezone, a svi su očekivali da će po povratku Masimilijana Alegrija, sa aktuelnim timom, Juventus vratiti titulu u Torino. Stvarnost je nešto drugačija. Ako u Ligi šampiona stvari idu odlično i izboren je plasman među 16 najboljih u Seriji A SU osmoplasirani sa 21 bodom. 

U subotu su izgubili od Atalante na svom terenu po prvi put od 1989. godine.

"Mi ne realizujemo većinu šansi koje kreiramo. Atalanta je imala jedan šut i to iz naše greške i dali su gol. Ali, kao što uvek govorim, to je ono što se računa. Postoji određena anksioznost, igrači konstantno nešto žure... Moramo da nastavimo da radimo na predstavama i da pokušamo da pobeđujemo kako bismo povratili to samopouzdanje i smirili se".

Četvrto mesto im trenutno beži osam bodova, što nije nedostižno, ali sa ovakvom igrom...

"Ovde smo da se borimo za top četiri. Moramo da budemo realistični. Kada ste na ovoj poziciji posle 14 kola, znači da ste tu sa razlogom... Svi automatski misle da je Juventus favorit za Skudeto, moramo da se umirimo i pritisak će sam spasti", naveo je Alegri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke