Alegri krenuo na posao, stopirao tri odlaska, da li je ovo Juventusovih idealnih XI za sledeću sezonu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 31.05.2021.
10:29
Izvor: Sportske.net

Nema Kristijana Ronalda?

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Masimilijano Alegri je održao prvi sastanak sa direktorom Ćerubinijem, naravno tema je bio prelazni rok, a namera povratnika na mesto trenera je da se pojača italijanskim igračima.

Prve dve mete su Donaruma (treba prvo prodati Šćešnjog) i Lokateli koga je želeo Pirlo. Nekadašnji fudbaler Milana i plej Sasuola košta oko 40 miliona evra. Alegri je stopirao odlazak Kjelinija koji dobija novi ugovor, a ostaće i Aleks Sandro koji ima poverenje u Maksa. Juventus je za još godinu dana produžio pozajmicu Marote čime je Alegriju ispunjena želja da Španac ostane. 

Sve ovo ukazuje da neće biti velikih promena, čeka se i dalje Ronaldo, menjali bi ga najradije za Pogbu, ali to je malo verovatno. Uz Demirala, mogao bi da ode i Danilo, klub će povući Romera sa pozajmice Atalanti (godinu dana ranije), a ostaje i Bonući, naravno De Liht i Dibala su centar projekta. Cilj Alegrija je da sačuva osnovu, doda par kvalitetnih igrača, a oni koji će morati da odu se još Remzi, verovatno Artur, ako ostane Rabio i stigne Lokateli. 

Mesta nema ni za fudbalere koji su bili na pozajmicama, De Šilja, Pelegrinija, Pjacu, Ruganija...

Navijači su već napravili sastav za narednu sezonu i to bez Ronalda. 

Na golu bi bio Donaruma, desno Kuadrado, levo Aleks Sandro, Bonući i De Liht u odbrani, Bentankur i Lokateli na sredini, Kjeza desno, Kuluševski levo, Dibala iza Morate. Šansu će dobiti i Bernadeski i Rabio ako ostane u klubu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke