Alegri ne popušta, šta Vlahović još mora da popravi?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.02.2022.
23:53
Izvor: Sportske.net

Trener Juventusa i hvali, ali i opominje.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je posle velike borbe večeras golom Vlahovića u finišu uspeo da slomi otpor Sasuola, slavio je rezultatom 2:1 i plasirao se u polufinale Kupa Italije, gde će se ''Stara dama'' sastati sa Vlahovićevim doskorašnjim klubom, Fiorentinom.

Baš kao i posle Vlahovićevog debija za vikend, kada je postigao gol u pobedi nad Veronom /2:0/, trener Juventusa Maks Alegri je imao i pohvale, ali i određene kritike za srpskog napadača.

''Zadovoljni smo Vlahovićem i Zakarijom, koji su veoma dobri igrači i brzo su se uklopili. Juve igra bolje, tako da ovi igrači donose karakteristike koje ranije nismo imali", rekao je Alegri za Sport Mediaset.

Ali, onda je ponovo ukazao i na određene propuste u njegovoj igri i jasno je da šef struke Juventusa očekuje još boljeg Vlahovića.

''Srećni smo što imamo Vlahovića, on mora da napreduje, da bude čistiji u načinu na koji igra, da više napada prostor, ali to je normalan proces za svakog igrača'', poručio je Alegri.

Kako je prokomentarisao kompletnu utakmicu?

''Malo smo zaspali nakon prvog gola, a Sasuolo nas je gurao sve više i više unazad, oni su izjednačili. Već do poluvremena su se pojavili znaci oporavka, a onda smo krenuli napred'', objasnio je Alegri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke