Alegri odlaže Pogbu, ima nešto mnogo važnije za Juventus!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.05.2022.
14:09
Izvor: Sportske.net

Poruka Vlahoviću.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nije želeo da daje ocene o mogućnosti da se predstojećeg leta u klub vrati Pol Pogba nakon užasnih šest godina u Mančester junajtedu.

Juventus je još ranije overio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, a u ponedeljak će imati oproštaj od domaće publike u sudaru sa Lacijom.

U senci "srpskog derbija" između Dušana Vlahovića i Sergeja Milinkovića-Savića italijanski mediji pišu o sastanku Pogbinog agenta sa predstavnicima Juventusa.

Alegri ipak ne želi da tome prida veliki značaj budući da letnja pijaca još nije ni počela.

"Sezona još nije završena i Pogba je Junajtedov fudbaler. Razgovaraćemo o prelaznom roku kada se završi sezona. Već sam zaboravimo, ne pamtim previše, puna mi je memorija", stigao je Alegri i da se našali, mada zbog suspenzije sutra neće moći da vodi tim.

Dodao je da će sutra biti poseban dan za Đorđa Kjelinija i Paula Dibalu, koji od naredne sezone neće biti u Juventusu, ali da je velika razlika između njih dvojice jer je iskusni štoper 17 godina neprekidno u klubu, a pred Argentincem je blistava karijera.

Podvlačeći utisak o sezoni, rekao je da su povrede sprečile Juventus da ostvari bolje rezultate i da će veliki benefit za Juve naredne sezone biti Vlahović, koji će biti bolji i kompletniji igrač nego što je sada.

"Imamo igrače ispred kojih je ogroman napredak", zaključio je Alegri čiji tim će posle meča protiv Lacija sezonu završiti narednu nedelju na gostovanju Fjorentini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke