Alegri odlazi i pokreće zabavu! Italijanska vrteška, četiri velika tima menjaju trenere, ovo su opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.03.2019.
08:55
Izvor: Sportske.net

Nogu će povući trener Juventusa, videćemo kako će klub reagovati, ali od toga zavise i ostale promene!

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

I dalje se vrte razne kombinacije oko Maksa Alegrija i njegovog navodnog odlaska iz Juventusa.

Svake godine u drugom delu sezone pojavljuju se spekulacije, ali sada izvori bliski klubu tvrde da je Alegri namerio da ode. Smeta mu nepoverenje navijača, ugasio je socijalne mreže nakon uvreda posle poraza od Atletika. Navijači veruju da bi tim koji ima na raspolaganju trebalo da se bori za titulu prvaka Evrope, a da titula nije dovoljna.

Šta će Juventus uraditi?

Ako Alegri insistira da ode, najbliži klupi je Zidan, mada Paratići razmišlja i o povratku Kontea, dok su Klop i Gvardiola nemoguće misije za italijanskog šampiona.

Konte se dogovara sa Interom, ali nisu sve strukture kluba baš za njegov dolazak, Morati kao siva eminencija gura Murinja, dok se sada pominje i Alegri, mada je teško verovati da bi on posle Milana i Juventusa otišao u Inter, čini se da cilja Real. Tek, moglo bi se desiti da osim Napolija gde je Anćeloti siguran i Milana gde izgleda Gatuzo ima puno poverenje svi italijanski vodeći klubovi promene trenera. Di Frančesko je na izlaznim vratima Rome ako bude peti, a i ako ode Monći, njegove pozicije su uzdrmane, čak se dovodi u pitanje i Simone Inzagi jer Lacio ove godine igra mnogo slabije, a Spaletiju su dani odbrojani.

Italijani su majstori karusela, dosta je slobodnih trenera i velikih imena, ako Sari dobije otkaz u Čelsiju, on će navodno biti prvi kandidat za trenera Rome.

Ostaje kraj sezone da vidimo rasplet, ali svakako Alegrijev odlazak će biti samo početak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke