Alegri opet hvali Vlahovića, a kako se slavilo u svlačionici?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.12.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

Sinoć nije postigao gol, ali je imao odličnu asistenciju.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Posle odličnog starta sezone i kraće pauze zbog povrede Dušan Vlahović se muči kada su golovi u pitanju, ali trener Masimilijano Alegri prepoznaje i njegov trud, kao i druge kvalitete na terenu.

Sinoć je protiv Rome u prvom poluvremenu propustio nekoliko prilika, ali je na početku drugog petom asistirao za Rabioa koji je postigao jedini gol, za pobedu od 1:0.

Posle meča je srpski napadač dobio pohvale od strane trenera.

''Njegovih poslednjih nekoliko utakmica su bile dobre, ovo je opet bio napredak večeras jer je fizički u boljoj formi. Može samo da ojača, može da igra sam ili sa drugim napadačem. Jildiz je manje napadač od Kjeze, više se bavi vertikalnim dodavanjima, a manje kontranapadima'', objasnio je Alegri.

Defanzivac Intera Frančesko Aćerbi je posle remija sa Đenovom (1:1) konstatovao da bi Juventus trebalo smatrati favoritom za Skudeto, ali se Alegri baš i ne slaže sa tom konstatacijom.

''Ne komentarišem Aćerbijeve izjave. Inter je trenutno dva boda iznad nas, imaju izvanrednu sezonu sa 45 bodova, trudimo se da ostanemo blizu njih, svesni da imamo drugačiji put u odnosu na njih.

Pogledajte samo prosečnu starost ekipa, imamo mnogo mladih igrača koji tek počinju svoj put. Zadovoljni smo onim što radimo, ne gledajući druge.

Jedini način na koji možemo da unapredimo naš tim je da još bolje radimo na treninzima. Imamo mlade talente koji brzo rastu i nadam se da je sledeći koga ćemo videti u seniorskom timu Džozef Nonge, koji treba još malo da se popravi, ali sigurno zna da igra fudbal'', poručio je Alegri, a vi pogledajte i detalje iz svlačionice Juventusa neposredno po završetku sinoćnjeg derbija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke