Alegri podelio svlačionicu, na kojoj strani su Kostić i Vlahović?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 12.10.2022.
14:20
Izvor: Sportske.net

Ne stišava se frka oko Juventusa.

EPA-EFE/STRINGER
EPA-EFE/STRINGER

Povezane vesti

Masimilijano Alegri je dobio javnu podršku i od Andree Anjelija posle sramnog izdanja u Haifi, ali je zato izgubio svlačionicu.

Italijanska Republika danas je otkrila zanimljive informacije o podeli unutar svlačionice Juventusa.

Navodno, pojedini igrači nisu zadovoljni njegovim ponašanjem i načinom upravljanja timom, Federiko Kjeza i Mireti nisu nikako "kliknuli" sa Alegrijem. S druge strane, novajlije Filip Kostić i Bremer, uz Lokatelija i MekKenija se muče da razumeju njegove taktičke metode i pominje se da ovi igrači nemaju ništa protiv Alegrijevog odlaska, piše Republika.

Takođe, problem je i što pojedini više razmišljaju o predstojećem Mundijalu, kao što su Anhel Di Marija i Leandro Paredes, koji veruju da mogu da osvoje SP sa Argentinom, dok je Pol Pogba fokusiran samo na oporavak zbog nastupa u Kataru. 

Treća grupa igrača jeste ona koja zna da će otići na leto i neće dobiti nove ugovore, a predvode je Kuadrado i Aleks Sandro. Oni imaju ugovore sa Juventusom do juna i neće dobiti ponudu za obnovu saradnje. 

Što se tiče drugog srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, o njemu nije bilo posebnog "etiketiranja" po grupama, ali italijanski mediji već nedeljama pišu o njegovim slabim i nevidljivim partijama, ali za to više krive Alegrijev bezidejni sistem u kom Srbin ne može da ulazi u šanse.

Kako za sada stoje stvari, svlačionica Juventusa je "užarena", kao i klupa i pitanje je trenutka koji će poraz preliti čašu. 

Potencijalna eliminacija iz grupne faze Lige šampiona i poraz od Intera mogli bi da se dese u  razmaku od nekoliko dana, nakon čega sledi pauza zbog SP, pa ko zna, šta će biti tada...

Inače, večeras se nastavlja Liga šampiiona, a u centru pažnje je meč Barselona - Inter. AdmiralBet je  spremio bogat specijal, na koji možete da  se kladite OVDE, a jedan od primamljivijih tipova je - Levandovski daje prvi gol, Barsa pobeđuje, kvota  je 4,00!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke