Alegri posle debakla: ''Problem nije u taktici, ovom timu nedostaje strast''

Autor: Nemanja Veljković
utorak 11.10.2022.
23:10
Izvor: Sportske.net

Italijan zna u čemu je problem.

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Posle iznenađujućeg poraza od Makabija iz Haife trener Juventusa Maksimilijano Alegri izjavio je da problem nije tehničke prirode, već timu nedostaje strast.

''Teško je objasniti, možemo samo da ćutimo, pošto ovo nije bila dobra utakmica. Moramo da se izdignemo iz ove situacije, da budemo tihi i da radimo. Sutra se vraćamo u Torino i krećemo da se pripremamo za derbi meč. Nije ovde problem u taktici, ovom timu nedostaje strast. Igramo previše individualno, moramo da počnemo ponovo da igramo kao tim'', kazao je Alegri za Skaj Sport Italija.

''Bjankoneri'' su bili pod imperativom pobede, ali umesto toga bila je ovo možda i najlošija partija italijanskog tima ove sezone.

Uprkos porazu, prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli potvrdio je da će Alegri ostati na klupi ''stare dame'' do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
holideyyy
Wednesday, 12.10.2022
08:46

Alegri i njegova filozofija ! Trener rodjeni gubitnik sa igračima koji nisu ni za našu ligu. Prvo treba otpustiti ceo sportski sektor u Juventusu, oni su dovodili igrače, a zatim zameniti skoro ceo igrački kadar na čelu sa našim vedetama koji nisu za Juventus. Uz dužno poštovanje, gotovo da sam siguran da Vlahović nikada neće biti vrhunski igrač jer ima problem sam sa sobom.